کد خبر : 2135751 | 06 تیر 1404 ساعت 14:35 | 42.8K بازدید | 0 دیدگاه

رئیس مقصر اصلی است

حمله رئیس جمهور: آبروی فوتبال آرژانتین را بردید!

خاویر میِلی، رئیس جمهور آرژانتین، شدیدا علیه مسئولان فدراسیون فوتبال آرژانتین انتقاد کرد و گفت آنها به فوتبال آرژانتین ضربه می‌زنند.

حمله رئیس جمهور: آبروی فوتبال آرژانتین را بردید!

به گزارش "ورزش سه"، رئیس‌جمهور آرژانتین حذف بوکاجونیورز و ریورپلاته از جام جهانی باشگاه‌ها را یک شکست توصیف کرد و به کلودیو تاپیا، رئیس فدراسیون، اشاره کرد.
خاویر میلی، رئیس‌جمهور آرژانتین، روز پنج‌شنبه مدیریت کلودیو تاپیا، رئیس فدراسیون فوتبال آرژانتین (AFA)، را ناکام و مقصر اصلی خواند و بحث درباره خصوصی‌سازی باشگاه‌ها را دوباره مطرح کرد.

میلی در بامداد پنج‌شنبه در صفحه اینستاگرام خود نوشت: «نه ریور، نه بوکا. هیچ آرژانتینی در جام جهانی باشگاه‌ها نیست. برزیل با ۴ تیم آمد و هر ۴ تیم صعود کردند. تا کی باید به شکست مدل چیکی تاپیا اشاره کرد؟»

او با اشاره به لقب رئیس فدراسیون که از نظر سیاسی با او اختلاف دارد، این سخنان را بیان کرد و در واقع این قضیه که آبروی فوتبال باشگاهی آرژانتین خدشه‌دار شد را مطرح کرد.
این اظهارات اندکی پس از شکست ۲-۰ ریورپلاته مقابل اینترمیلان، نایب‌قهرمان لیگ قهرمانان اروپا، و حذف از تورنمنت منتشر شد. یک روز پیش از آن، بوکا نیز پس از تساوی ۱-۱ مقابل اوکلند سیتی نیوزیلند، از دور رقابت‌ها کنار رفت.

2201958

میلی افزود: «لیگ ضعیفی با ۳۰ تیم، بدون رقابت، بدون مدل شرکت‌های سهامی ورزشی (SAD)، بدون انگیزه.» او به مدل شرکت‌های سهامی ورزشی اشاره کرد که دولت او از دسامبر ۲۰۲۳ تلاش کرده آن را ترویج کند، اما این اقدام منجر به درگیری آشکار با تاپیا و نهادهای زیرمجموعه AFA شده که از مدل فعلی انجمن‌های غیرانتفاعی حمایت می‌کنند.

میلی ادامه داد: «این وضعیت در سطح هواداران پرشور آرژانتینی که همه استادیوم‌های دنیا را پر می‌کنند، نیست.» او به حضور چشمگیر تماشاگران بوکا و ریور در هر سه بازی این تیم‌ها در ایالات متحده، محل برگزاری جام جهانی باشگاه‌ها طی دو هفته گذشته، اشاره کرد.

در پایان پست خود، رئیس‌جمهورنوشت: «باز هم می‌گویم، چیکی تاپیا و حلقه کوچکش به فوتبال آرژانتین ضرر می‌رسانند.»

2201057

میلی، که خود عاشق فوتبال است و زمانی دروازه‌بان چاکاریتا جونیورز بوده و هوادار بوکاجونیورز است (هرچند با مدیریت کنونی خوان رومن ریکلمه مخالف است)، از نظر ایدئولوژیک با تاپیا اختلاف دارد.

دیدگاه‌ها