کد خبر : 2136447 | 10 تیر 1404 ساعت 11:21 | 18.4K بازدید | 64 دیدگاه

لودی: از پیروزی الهلال مقابل سیتی تعجب نکردم

مدافع چپ برزیلی الهلال تأکید کرد که پیروزی برابر منچسترسیتی برای او غافلگیرکننده نبود، چرا که به توانایی هم‌تیمی‌هایش ایمان داشته است.

لودی: از پیروزی الهلال مقابل سیتی تعجب نکردم

به گزارش ورزش سه، رنان لودی، بازیکن برزیلی تیم الهلال عربستان، پس از پیروزی تاریخی مقابل منچسترسیتی و صعود به مرحله یک‌چهارم نهایی جام جهانی باشگاه‌ها، تأکید کرد که این نتیجه برای او غافلگیرکننده نبوده، چراکه به کیفیت بالای بازیکنان الهلال باور داشته است.

لودی در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار داشت: «بسیار خوشحالیم که توانستیم مقابل حریفی بزرگ بازی درخشانی ارائه دهیم. این پیروزی برای ما غافلگیرکننده نبود، چون می‌دانیم تیم‌مان چقدر باکیفیت است.»

وی افزود: «در تیم ما بازیکنانی حضور دارند که در لیگ برتر انگلیس، لیگ قهرمانان اروپا، لالیگا و لیگ فرانسه بازی کرده‌اند. چنین مسابقاتی برای ما انگیزه مضاعف ایجاد می‌کند. از اینکه توانستیم فوتبال‌مان را به‌خوبی نشان دهیم، خوشحالیم. لیگ عربستان در حال رشد است و ما از این پیشرفت خرسندیم.»

لودی همچنین درباره رقیب بعدی الهلال نیز گفت: «فلومیننزه تیمی فوق‌العاده است و رناتو مربی بزرگی است. خوشحالم که دوباره او را می‌بینم؛ چون در سال ۲۰۱۷ اولین بازی حرفه‌ای‌ام را مقابل تیم او، یعنی گرمیو انجام دادم. خوشحالم که حالا برابر یک تیم برزیلی به میدان خواهم رفت.»

دیدگاه‌ها