کد خبر : 2138663 | 22 تیر 1404 ساعت 13:58 | 28.7K بازدید | 36 دیدگاه

ورژنی از پدیده ایران که دوست نداریم در VNL ببینیم

جلسه خصوصی هم برای سرعتی‌زن تیم ملی والیبال کارساز نبود.

ورژنی از پدیده ایران که دوست نداریم در VNL ببینیم

به گزارش "ورزش سه"، چند بازیکن تیم ملی والیبال ایران در بازی دوستانه مقابل لهستان عملکرد همیشگی  خود را نشان ندادند. یکی از آنها یوسف کاظمی سرعتی‌زن تیم بود که در ترکیب شروع کننده نیز حضور داشت.

یوسف کاظمی از همان ابتدای مسابقه، سردرگم و پر استرس بازی کرد و با خطاهای زیادی که داشت نتوانست عملکرد نسبتا خوب خود در لیگ ملتهای والیبال را به نمایش بگذارد تا حتی جلسه خصوصی که روبرتو پیاتزا با او قبل از آغاز دیدار با لهستان داشت بی فایده باشد.

یوسف کاظمی که سال اول خود در تیم ملی والیبال ایران پشت سر می‌گذراند از جمله بازیکنانی است که می‌تواند تا سال‌ها پست سرعتی‌زن را در تیم ملی والیبال ایران بیمه کند البته به شرطی که بتواند خطاهای خود را کاهش دهد و خوشحالی‌های بیش از حد ممکن که برای او دردسر درست می‌کند را انجام  ندهد. بازیکن جوان تیم ملی والیبال ایران در بازی با لهستان تنها سه امتیاز کسب کرد.

دیدگاه‌ها