به گزارش “ورزش سه”، هفته گذشته ریکاردو الوز قرارداد خود را با باشگاه تراکتور فسخ کرد و این موضوع را به اطلاع مدیران باشگاه هم رساند تا آنها برای بازگشت او تلاش کنند اما فعلا این موضوع به نتیجه نرسیده است. باشگاه تراکتور حتی ضرب الاجل یک هفتهای را برای بازگشت این بازیکن تعیین کرده است.
سعید مظفریزاده مدیرعامل تراکتور در این خصوص گفت: باشگاه به همه نفرات اعلام کردند در اردوی ترکیه حضور پیدا کنند و تاریخ هم اعلام شد اما ایشان به اردوی ترکیه تشریف نیاوردند. مکاتبات را با وکیل و خودشان داشتند و من هم از دیروز که آمدم پیگیر مسئله بودم. پیگیر حضور ایشان در اردوی ترکیه هستم و امیدوارم این مسئله حل شود.
او در پاسخ به سوالی پیرامون علت فسخ قرارداد از سوی الوز، بدون جواب به این پرسش بار دیگر از تلاش باشگاه تراکتور برای بازگشت این بازیکن خبر داد: ما در حال مکاتبه هستیم برای حضور ایشان در ترکیه. امیدواریم زودتر به نتیجه برسد.
باید دید در ۷۲ ساعت آینده ریکاردو الوز که کاپیتان دوم تراکتور محسوب میشود، به جمع بازیکنان این تیم بازخواهد گشت یا خیر.