به گزارش “ورزش سه”، اودیل خامروبکف هافبک ۲۹ ساله تیم بنیادکار که با تراکتور به توافق نهایی رسیده، امروز بخشی از تست پزشکی خود را پشت سر گذاشت و حالا با نتیجه مثبت، به عنوان خرید جدید سرخپوشان تبریزی معرفی خواهد شد.
او پنجمین بازیکن خارجی تراکتور خواهد بود و همچنین به ششمین بازیکن جدید این تیم در نقل و انتقالات تابستانی تبدیل حواهد شد. این بازیکن باتوجه به حضور احتمالی در جام جهانی، برای تراکتور درآمد جالبی هم خواهد داشت.
با خرید دو هافبک خارجی، به نظر میرسد تراکتور در حال بستن پروژه ریکاردو الوز است. هرچند که اگر این بازیکن به تراکتور برگردد، سهمیه خارجی او محفوظ خواهد بود.
این در حالی است که خامروبکف سابقه بازی در چهار تیم بزرگ ازبکستان، پاختاکور، بنیادکار، نسف و نوفباخور را دارد و مدتی هم در شباب الاهلی بازی کرده است.
مراحل تست پزشکی این بازیکن در استانبول انجام میشود.