کد: 213948926 تیر 1404 ساعت 18:0244.3K بازدید

بازگشت زودهنگام از تعطیلات

فداکاری امباپه برای خداحافظی با کاپیتان رئال

کیلیان امباپه برای حضور در مراسم خداحافظی لوکاس واسکز زودتر از موعد به تعطیلاتش پایان داد.
فداکاری امباپه برای خداحافظی با کاپیتان رئال

به گزارش "ورزش سه"، رئال مادرید مراسم خداحافظی رسمی و صمیمانه‌ای برای واسکز در مجموعه والدبباس برگزار کرد. این بازیکن پس از ۱۰ سال حضور در تیم اول این باشگاه و فتح ۲۳ جام، این تیم را ترک می‌کند و بسیاری از چهره‌های سرشناس در این مراسم حضور پیدا کردند.

در حرکتی احساسی که مورد توجه بسیاری از هواداران رئال مادرید هم قرار گرفته است، امباپه و آندری لونین تعطیلات تابستانی‌شان را کوتاه کردند تا خودشان را به مادرید برسانند و در این مراسم برای یکی از کاپیتان‌های سابق رئال حضور پیدا کنند. حتی مارسلو که هفت فصل کنار واسکز در رختکن رئال حضور داشت هم در این مراسم شرکت کرد.

2208857

واسکز اولین بار در سال ۲۰۰۷ و در سن ۱۶ سالگی به رئال مادرید پیوست و به‌ سرعت در رده‌های سنی این باشگاه پیشرفت کرد. او اولین تجربه حضور در سطح اول فوتبال را در فصل ۱۵-۲۰۱۴ و در دوران حضور قرضی در اسپانیول در لالیگا به دست آورد. فصل بعد به تیم اول رئال مادرید راه پیدا کرد و به یکی از بازیکنان کلیدی و فداکار این تیم تبدیل شد که همیشه منافع این تیم را بر ترجیحات فردی‌اش مقدم می‌دانست. او بارها این افتخار را داشت که بازوبند کاپیتانی رئال را بر بازو ببندد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
51اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار