به گزارش "ورزش سه"، با تمام شدن لیگ ملتهای والیبال برای ایران، بازیکنان و اعضای کادر فنی تیم ملی به استراحتی 15 روزه رفتهاند تا پس از این استراحت، دوباره به تمرینات بازگردند و خود را برای مسابقات قهرمانی جهان در فیلیپین آماده کنند.
در لیگ ملتهای والیبال روبرتو پیاتزا سرمربی تیم ملی والیبال ایران ترجیح داد از بازیکنان جوانتر در تیم استفاده کند و به جز آرمان صالحی 33 ساله، همه بازیکنان زیر 30 سال بودند. سرمربی تیم ملی والیبال ایران قبل از آغاز لیگ ملتها نیز اعلام کرده بود، هدف از حضور در لیگ ملتها جوانگرایی و بازی دادن به جوانتر ها بوده است و نتیجه زیاد برای او مهم نبوده است و وعده داد در صورت لزوم برای قهرمانی جهان از بازیکنان با تجربهتر استفاده خواهد کرد.
سیدمحمد موسوی، میلاد عبادیپور و محمدطاهر وادی سه بازیکن با تجربه تیم ملی هستند که روبرتو پیاتزا قبل از دعوت بازیکنان برای حضور در لیگ ملتها، با آنها صحبت کرده بود و به آنها گفته بود که قصد دارد برای لیگ ملتها از آنها استفاده نکند. اما مسابقات قهرمانی جهان که قرار است در فیلیپین برگزار شود شرایط آن با لیگ ملتها کاملا متفاوت خواهد بود و اکثر تیمها با تمامی ستارههایشان در این مسابقات شرکت خواهند کرد. حال باید دید پیاتزا کدام یک از این سه بازیکن را برای اردو جدید تیم ملی به اردو دعوت خواهد کرد. به نظر میرسد حضور حداقل یکی از این 3 بازیکن در تیم ملی قطعی خواهد بود.