کد: 214088103 مرداد 1404 ساعت 10:35

بی‌اطلاعی از انجام جراحی

دعوا اوج گرفت: خشم بارسا از تصمیم تراشتگن

مدیران بارسلونا از رفتارهای مارک آندره تراشتگن در چند روز گذشته به شدت عصبانی هستند.
دعوا اوج گرفت: خشم بارسا از تصمیم تراشتگن

به گزارش "ورزش سه"، تراشتگن روز گذشته تایید کرد که به دلیل تصمیمش بر انجام عمل جراحی کمر حدود سه ماه از میادین دور خواهد بود اما الکس پینتانل، خبرنگار اسپانیایی، ادعا می‌کند باشگاه بارسلونا از قبل از تصمیم او اطلاع نداشته و از این موضوع اصلاً راضی نیست. این اتفاق ظاهراً معضل بزرگی برای دروازه‌بانی بارسلونا پیش از شروع فصل جدید ایجاد کرده است.

در این گزارش آمده است که اگر تراشتگن چهار ماه از میادین دور می‌ماند، بارسلونا می‌توانست از دستمزد او برای ثبت قرارداد یک بازیکن دیگر، یعنی هم‌ تیمی تازه‌ وارد و دروازه‌بان جدید این تیم به نام خوان گارسیا استفاده کند. با توجه به این‌ که این دروازه‌بان ۳۳ ساله قرار است تحت عمل جراحی قرار بگیرد، بعید است که کاتالان‌ها بتوانند او را در این پنجره نقل و انتقالات تابستانی به فروش برسانند و اگر نتوانند از ۸۰ درصد دستمزد او برای ثبت قرارداد گارسیا یا وویچک شزنی استفاده کنند، این «بدترین سناریو» برای آنها خواهد بود.

2208740

اسپورت تاکید کرده است که این دروازه‌بان ملی‌پوش آلمان که بیشتر فصل گذشته را به دلیل مصدومیت جدی زانو از دست داده بود، ممکن است تا پنج ماه در دوران نقاهت پس از جراحی کمر از میادین دور باشد. این موضوع می‌تواند به نفع بارسلونا تمام شود چون آنها تلاش می‌کنند امور مالی‌شان را سر و سامان دهند و قرارداد بازیکنان را برای فصل ۲۶-۲۰۲۵ ثبت کنند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
21اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار