به گزارش "ورزش سه"، فقط چند هفته تا آغاز مسابقات قهرمانی والیبال زنان جهان که قرار است در کشور تایلند برگزار شود، باقی مانده است. درگیری تایلند در مرز با کامبوج، این مسابقات را در معرض خطر قرار داده است. فدراسیون جهانی والیبال که در راستای توسعه والیبال در کل قارهها، میزبانی قهرمانی زنان جهان را به تایلند واگذار کرده، حالا در آستانه یک چالش بزرگ است. اتفاقات میان کامبوج و تایلند باعث بیانیه فدراسیون جهانی شده است.
اعضای فدراسیون جهانی در بیانیهای اعلام کردند: «فدراسیون جهانی والیبال از نزدیک تحولات منطقه بین تایلند و کامبوج را زیر نظر دارد. مسابقات قهرمانی جهان طبق برنامه در تایلند برگزار خواهد شد. FIVB با تمام فدراسیونهای ملی و نهادهای درگیر در مسابقات در تماس مداوم است و ایمنی و رفاه همه شرکتکنندگان و ذینفعان بالاترین اولویت ما است.»
شاید با ادامه درگیری بین تایلند و کامبوج و شدت آن، بعضی تیمها بدون توجه به بیانیه فدراسیون جهانی، از حضور در مسابقات انصراف دهند.