کد: 214169107 مرداد 1404 ساعت 14:05

برق‌آسا تا ساعت سه صبح

کوتاه‌ترین لیگ فوتبال دنیا آغاز شد!

بزرگ‌ترین جزیره جهان شاهد شروع کوتاه‌ترین لیگی است که دنیای فوتبال به خود دیده است.
کوتاه‌ترین لیگ فوتبال دنیا آغاز شد!

به گزارش "ورزش سه"، کوتاه‌ترین تورنمنت لیگ فوتبال جهان در نووک، پایتخت گرینلند، آغاز شده است. در این رقابت که در بزرگ‌ترین جزیره جهان برگزار می‌شود، هشت تیم برای کسب عنوان قهرمانی تلاش خواهند کرد. 

لیگ گرینلند، بار دیگر آغاز شده و این تورنمنت به شکلی برق‌آسا برگزار می‌شود که امکان قهرمانی تنها در پنج بازی را فراهم می‌کند.

2212256

این رقابت در قالب هشت تیم در دو گروه چهار تیمی سازمان‌دهی شده است. هر تیم در مرحله گروهی سه بازی مقابل دیگر اعضای گروه خود انجام می‌دهد. دو تیم برتر هر گروه به مرحله نیمه‌نهایی (یک بازی) راه می‌یابند و برندگان این مرحله در فینال روز یکشنبه (یک بازی) به مصاف هم می‌روند.

 از سه‌شنبه تا یکشنبه، با استراحت در روز جمعه، رقابت‌ها به پایان می‌رسد و تیم‌ها برای فصل بعد آماده می‌شوند. با این حال، این فشردگی چیزی از شور و اشتیاق این تورنمنت کم نمی‌کند.

یک هوادار جوان فوتبال در این باره می‌گوید: «اینجا فوتبال مانند یک دین است. در طول این هفته، جامعه نووک در استادیوم گرد هم می‌آیند، هر کس از تیم محبوبش حمایت می‌کند، اما بیش از همه، همه ما به خاطر عشق به فوتبال متحد هستیم.»

2212259

 او امروز جرأت نکرد به دوستانش که در نیمه‌شب در استادیوم نووک بازی می‌کردند ملحق شود، زمانی که هنوز هوا روشن است. ساعت نزدیک به نیمه‌شب است، اما هنوز چند ساعت روشنایی باقی مانده است. 

یک گرینلندی با افتخار می‌گوید: «اگر بازی هیجان‌انگیز باشد، گاهی تا ساعت سه صبح بازی می‌کنیم. باید از این فرصت استفاده کنیم!» او احتمالاً در تلاش است تا ساعات روشنایی را که زمستان با تنها «دو ساعت آفتاب» روزانه از او می‌گیرد، جبران کند.

هزینه بیش از ۲۰۰۰ یورو برای بازی

اگر شکی وجود داشت، باید گفت که لیگ گرینلند کاملاً آماتور است. نه‌تنها این، بلکه بازیکنان هشت تیم شرکت‌کننده باید خودشان هزینه سفر به شهر میزبان، یعنی نووک، را بپردازند. 

آکالو اولاف، بازیکن تیم N-45، می‌گوید: «هر سفر با هواپیما بیش از ۱۰۰۰ یورو هزینه دارد و خیر، هیچ تخفیفی برای محلی‌ها وجود ندارد. در مجموع بیش از 2000 یورو باید هزینه کنیم.» این در بهترین حالت است، زیرا امسال مسابقات در پایتخت برگزار می‌شود که دسترسی بهتری دارد. فصل گذشته، رقابت‌ها در شهر ککرتارسواک برگزار شد و گاهی بازیکنان مجبور بودند «با هواپیما و تا سه روز سفر با کشتی» به آن شهر برسند، همان‌طور که یکی از بازیکنان شرکت‌کننده تعریف می‌کند.

2212258

اگرچه فدراسیون فوتبال گرینلند هزینه اقامت تمام بازیکنان را تأمین می‌کند، اما دو تیم ثبت‌نام‌شده به دلیل ناتوانی در تأمین هزینه‌های سفر نتوانستند شرکت کنند: تیم UB-83 از شهر شمالی اوپرناویک و تیم N-48 از شهر توریستی ایلولیست، که یکی از پرافتخارترین تیم‌های تورنمنت با ۱۲ قهرمانی، از جمله در سال‌های ۲۰۱۹ و ۲۰۲۲، است.

با این حال، تیم B-67، میزبان نووک و پرافتخارترین تیم تاریخ گرینلند با ۱۵ عنوان قهرمانی، از جمله دو قهرمانی آخر (۲۰۲۳ و ۲۰۲۴)، حضور دارد و غیبتش غیرممکن بود. 

پس از قرعه‌کشی به سبک سنتی با استفاده از کاغذهای قرعه در دو کاسه پلاستیکی، مشخص شد که تیم قدرتمند B-67 در گروهی با تیم‌های K-33، IT-79 و T-41 قرار گرفته است. در گروه دیگر، تیم‌های FC نووک، FC توگتو، N-45 و G-44 برای دو جایگاه نیمه‌نهایی رقابت می‌کنند.

روزهای سه‌شنبه، چهارشنبه و پنج‌شنبه به بازی‌های مرحله گروهی اختصاص دارد. روز جمعه استراحت است، نیمه‌نهایی‌ها در روز شنبه برگزار می‌شود و یکشنبه، روز فینال بزرگ است. کوتاه‌ترین لیگ دنیا در نووک آغاز شده است.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
75اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار