به گزارش "ورزش سه"، باشگاه الدحیل قطر که هفته آینده در مقدماتی لیگ نخبگان آسیا به مصاف سپاهان میرود برای تقویت خود تلاش میکند. الدحیل امروز رسما اعلام کرد که لوکاس سیلوا ملو، ملقب به توتا، را از آینتراخت فرانکفورت به خدمت گرفته است.
مدتزمان قراردادی که امروز بین توتا و الدحیل امضا شد مشخص نیست ولی باشگاه قطری برای جذب او 15 میلیون یورو به آینتراخت پرداخته است.
این دفاع وسط 26 ساله فوتبالش را از آکادمی باشگاه سائو پائولوی برزیل آغاز کرد. بعد از دو سال درخشش توتا در تیمهای زیر 17 سال و زیر 19 سال سائوپائولو، فرانکفورت در سال 2019 او را به عنوان یک استعداد آیندهدار کشف کرد و با قرادادی 4 میلیون یورویی به خدمت گرفت. سیلوا بعد از نیمفصل به کورتریک بلژیک قرض داده شد تا تجربهاندوزی کند.
توتا از تابستان 2020 به فرانکفورت بازگشت و پنج سال در این تیم حضور داشت. این مدافع برزیلی برای فرانکفورت رویهمرفته 187 بازی انجام داد و در این مدت 10 گل به ثمر رساند و 3 پاس گل داد.
توتا تستهای پزشکی الدحیل را با موفقیت پشت سر گذاشته و قاعدتا برای اینکه سهشنبه آینده مقابل سپاهان در ترکیب تیم قطری قرار بگیرد مشکلی نخواهد داشت.
الدحیل امسال تابستان در بازار نقل و انتقالات بسیار فعال بوده. آنها علاوه بر مارکو وراتی بازیکنانی مثل ژان شارل کاستلتو، کریستوف پیونتک، عادل بوالبنا و یوسف سابالی را به خدمت گرفتهاند. آنها فصل گذشته در لیگ ستارگان قطر پشت سر السد در رتبه دوم جدول قرار گرفته و نتوانستند سهمیه مستقیم لیگ نخبگان را به دست بیاورند. آنها برای حضور در لیگ نخبگان باید از سد سپاهان عبور کنند.