کد: 214290114 مرداد 1404 ساعت 06:15

اشتباه عجیب مدیریتی: نماینده تبریز جریمه می‌شود!

یک بند از قرارداد خرید امتیاز، باشگاه مس سونگون را با خطر پرداخت جریمه‌ای میلیاردی روبه‌رو کرده و احتمال دارد این تیم در آستانه لیگ یک با بحران مواجه شود.
اشتباه عجیب مدیریتی: نماینده تبریز جریمه می‌شود!

به گزارش "ورزش سه"، باشگاه مس سونگون ورزقان با خرید امتیاز تیم فوتبال خلیج فارس ماهشهر طی سال‌های گذشته در رقابت‌های لیگ دسته دو و یک فوتبال تیم‌داری کرده اما ظاهرا عدم انجام تعهدات مالی برای این مجموعه دردسر عجیبی ایجاد کرده است.

ماجرا از این قرار است که باشگاه تبریزی در تاریخ یکم مهر ماه ۱۴۰۱ اقدام به خرید امتیاز تیم لیگ دویی خلیج فارس ماهشهر می‌کند و متعهد می‌شود که طی چند قسط تمام مبلغ توافق شده را پرداخت نماید اما یک بند از این قرارداد شرایط را برای تیم خریدار دشوار کرده است: مبلغ روزانه 30 میلیون تومان خسارت بابت دیرکرد در تکمیل نهایی وجه!

حال بنا بر ادعای مدیران باشگاه جنوبی مبلغی معادل یک و نیم میلیارد تومان هنوز از جانب باشگاه مس برداخت نشده و باتوجه به گذشت مدت زمانی حدود 35 ماه، حال باشگاه تبریزی باید مبلغی بیش از 31 میلیارد تومان بابت ضرر و زیان پرداخت نماید.

اگر این موضوع مطرح شده از جانب باشگاه خلیج فارس ماهشهر صحت داشته باشد، سرنوشت تیم فوتبال مس سونگون در فاصله کمتر از یک ماه مانده به شروع رقابت های لیگ دسته یک در هاله ای از ابهام قرار خواهد گرفت.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
5اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار