به گزارش "ورزش سه"، تیم ملی والیبال ایتالیا در این فصل از لیگ ملتهای والیبال به رغم آنکه توانست تا فینال مسابقات برود، اما در نهایت در فینال و در یک بازی انتقادآمیز با نتیجه 3 بر 0 مغلوب لهستان شد تا به مدال نقره اکتفا کند.
تیم ملی والیبال ایتالیا که به جز روبرتو روسو سرعتیزن خود که مصدوم است، تمامی بازیکنانش را در اختیار داشت، نتوانست از پس لهستان بر بیاید. لهستانی که 8 بازیکن المپیکی خود را به دلایل مختلف در اختیار نداشت به راحتی از سد ایتالیایی گذشت که تقریبا همه بازیکنان خود را در اختیار داشت.
این موضوع اصلا برای تیم ملی والیبال ایتالیا و فردیناندو دجورجی سرمربی آنها خوشایند نیست. والیبال مردان ایتالیا که همچنان در حسرت مدال طلای المپیک میسوزد، قصد دارد با این نسل طلایی والیبال خود سرانجام به این حسرت در المپیک لس آنجلس پایان دهد و به اولین طلای خود برسد. اما با این بازی ضعیفی که مقابل لهستان انجام داد، هواداران خود را نا امید کرد. البته ایتالیا 3 سال وقت دارد تا ضعفهای خود را بپوشاند و با یک تیم کامل و بی نقص راهی المپیک 2028 شود، تیمی که هیچکس نتواند آنها را شکست دهد.