به گزارش "ورزش سه"، حجتالاسلام والمسلمین ابراهیم حمیدی صبح امروز در نشست خبری پیرامون این موضوع گفت: این پرونده ۱۲ متهم داشت که پس از رسیدگی در دادگاه بدوی، ۹ نفر محکوم و سه نفر تبرئه شدند که این آرا قابل تجدیدنظرخواهی از سوی دادستان یا متهمان است.
طبق اعلام رئیس کل دادگستری استان کرمان، بر اساس حکم صادره، مجموع مجازاتهای تعزیری برای ۹ محکوم این پرونده ۱۲۲ ماه حبس است.
حجتالاسلام والمسلمین حمیدی یادآور شد: رسیدگی به این پرونده به دلیل رفع نواقص قضایی و ارسال آن به تهران برای بررسیهای نظارتی، طولانی شده است.
وی تصریح کرد: دادگاه تجدیدنظر استان کرمان روند رسیدگی را تسریع خواهد کرد تا رأی قطعی صادر و جزئیات آن به اطلاع افکار عمومی برسد.
رئیس کل دادگستری کرمان بر عزم دستگاه قضایی برای مبارزه با فساد در هر عرصهای تأکید کرد.
همچنین اصغر جهانگیر، سخنگوی قوه قضاییه نیز امروز در نشست خبری درباره آخرین وضعیت پرونده باشگاه مس رفسنجان اعلام کرد: «پرونده این باشگاه در تاریخ ۲۹ مهر ۱۴۰۳ در دادسرای رفسنجان تشکیل شد و پس از طی مراحل قضایی، در تاریخ ۱۴ خرداد ۱۴۰۴، دادنامه نهایی از شعبه ۱۰۳ دادگاه کیفری دو رفسنجان صادر گردید.»
وی ادامه داد: «رای صادره در روزهای اخیر ابلاغ شده و متهم ردیف اول به اتهام چهار فقره خیانت در امانت و ۱۱ فقره تحصیل مال نامشروع به مجازات قابل اجرا محکوم شده است. همچنین، متهم ردیف دوم به شش ماه حبس تعزیری به اتهام معاونت در تحصیل مال نامشروع محکوم شده است.»
جهانگیر تصریح کرد: «متهمان سوم تا نهم نیز به اتهام تحصیل مال از طریق نامشروع و معاونت در این زمینه، به حبسهای تعزیری یک ساله و شش ماهه محکوم شدهاند.»
سخنگوی قوه قضاییه تاکید کرد: «این احکام در مرحله بدوی صادر شده و در صورت اعتراض متهمان، پرونده در مرجع تجدیدنظر رسیدگی خواهد شد. پس از قطعی شدن رای، نتیجه به اطلاع مردم عزیز خواهد رسید.»