کد: 214424221 مرداد 1404 ساعت 12:17

سه سیو فوق العاده و یک اشتباه محاسباتی

آدان، استرس را از استقلالی‌ها دور کرد!

گلر اسپانیایی استقلال در اولین بازی برای این تیم با سیوهای تماشایی خود تا حدی نگرانی هواداران تیمش را از خط دروازه برطرف کرد.
آدان، استرس را از استقلالی‌ها دور کرد!

به گزارش "ورزش سه"، بعد از جدایی غیرمنتظره سیدحسین حسینی به مقصد سپاهان و جذب آنتونیو آدان گلر مشهور اسپانیایی که سابقه چند سال حضور در رئال مادرید را دارد، نگرانی هایی از بابت خط دروازه برای استقلالی‌ها ایجاد شد.

با توجه به اینکه آدان ماه های زیادی دور از مسابقات رسمی فوتبال بوده و در آستانه ورود به 39 سالگی است، هواداران استقلال نگران بودند که او از دوران اوج دور باشد، اما در بازی روز گذشته آبی پوشان مقابل تراکتور این دروازه بان اسپانیایی نشان داد از نظر جسمانی شرایط نسبتا مناسبی دارد.

آدان در جریان بازی استقلال و تراکتور در سوپرجام فوتبال ایران اگرچه دو بار دروازه اش باز شد ، اما با سه واکنش تماشایی در نیمه دوم هواداران استقلال را به وجود آورد. او در نیمه دوم که تیمش تحت فشار زیادی قرار گرفت ، در سه نوبت جلوی باز شدن دروازه استقلال را گرفت و سیوهای زیبایی را به نمایش گذاشت.

2215941

البته این دروازه بان باتجربه اسپانیایی در صحنه گل دوم استقلال یک اشتباه محاسباتی در خروج از دروازه نیز داشت؛ در این صحنه آرمین سهرابیان به تصور اینکه آدان از دروازه بیرون می‌آید، یک لحظه در مهار مهاجم تراکتور تعلل کرد و وقتی دید گلر اسپانیایی اقدامی برای دفع توپ نکرده استارت زد که البته به مهاجم خارجی سرخپوشان نرسید و گل برتری تراکتور به ثمر رسید.

با این حال آدان اسپانیایی در روز شکست استقلال با واکنش های خود نشان داد می‌تواند دروازه‌بانی مطمئن برای آبی پوشان باشد. او فعلا رضایت هواداران را جلب کرده و البته که باید این مسیر را با موفقیت های بیشتر در لیگ برتر ادامه بدهد.

2215942
تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
42اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار