کد: 214425221 مرداد 1404 ساعت 13:02

هاشمیان سوال در مورد امیری را پیچاند

وحید هاشمیان در گفت‌وگوی شب گذشته خود به شایعه جدایی وحید امیری از پرسپولیس واکنش نشان داد.
هاشمیان سوال در مورد امیری را پیچاند

به گزارش ورزش سه، در حالی که هواداران پرسپولیس با تمدید قرارداد وحید امیری در تابستان امسال خیالشان از ماندن این چهره باتجربه تیم راحت شده بود، حالا گمانه‌زنی‌ها درباره قرار گرفتن نام امیری در فهرست مازاد وحید هاشمیان، سرمربی سرخ‌ها، نگرانی‌هایی ایجاد کرده است.

این اتفاق در حالی رخ می‌‌دهد که وینگر باتجربه پرسپولیس در ابتدا در فهرست مازاد این تیم قرار داشت اما با این حال او پای میز مذاکره نشست و  قرارداد جدیدی با باشگاه امضا کرده و این روزها هم تمرینات خود را با روحیه‌ای بالا پشت سر می‌گذارد.

نکته قابل توجه در این زمینه که انتقادات زیادی را به دنبال داشته، این است که اگر قرار بود تصمیم به قطع همکاری با امیری گرفته شود، باید در همان روزهای ابتدایی نقل و انتقالات گرفته می‌شد، چرا که این بازیکن در تابستان گزینه‌هایی چون تراکتور و خیبر را پیش رو داشت و در صورت جدایی زودهنگام، فرصت کافی برای پیوستن به تیمی جدید پیدا می‌کرد‌‌.

2214243

موضوع جدایی وحید امیری، یکی از مسائلی بود که شب گذشته در گفت‌وگوی تلفنی وحید هاشیمان با برنامه فوتبال برتر مورد بحث قرار گرفت اما سرمربی جدید پرسپولیس پاسخ روشنی به این پرسش نداد و تنها به تمجید از خصوصیان اخلاقی و فنی این بازیکن پرداخت.

هاشمیان در ابتدا در این باره گفت: به نظر من در تیم ملی ایران بازیکنان بسیار خوبی داشتیم اما زمانی که من در تیم ملی بودم، وحید امیری و احمد نوراللهی از نظر شخصیتی و فنی، بهترین بازیکنانی بودند که از زمانی که فوتبال بازی کردم تا مربی شدم، دیدم.

او در ادامه عنوان کرد: آقای وحید امیری یک انسان بسیار حرفه‌ای است و بسیار سالم زندگی می‌کند. شاید در مورد لیستی که داریم، مسائل دیگری هم باشد، اما هر چه هست، مسائل خصوصی باشگاه باید در باشگاه بماند و هر اتفاقی ممکن دست پیش بیاید.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
21اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار