کد: 214425921 مرداد 1404 ساعت 13:18

نظری جویباری جدا می‌شود؟

جلسه هیئت مدیره استقلال درباره مدیرعامل

اعضای هیئت مدیره باشگاه استقلال درباره استعفای علی نظری جویباری تصمیم گیری می کنند.
جلسه هیئت مدیره استقلال درباره مدیرعامل

به گزارش "ورزش سه"، مدیرعامل باشگاه استقلال بعد از شکست آبی پوشان در سوپرجام مقابل تراکتور و در حالی که ناراحتی از چهره او مشخص بود، در جمع خبرنگاران حرف از جدایی زد. نظری جویباری در جملاتی کوتاه در این خصوص گفت: «من گفته ام که اگر بشود، کنار بروم. واقعا خسته شده ام و شرایط را مهیا نمی بینم. ناهماهنگی هایی وجود دارد، اما این ها دلیل بر جدایی نمی بینم. واقعا از آقای شریعتمداری ممنونم که نهایت همکاری را با ما کرد. تیم خوبی را توانستیم ببندیم. از هیئت مدیره و آقای تاجرنیا هم تشکر می کنم، ولی واقعا دیگر توانش را ندارم. احساس می کنم که اگر امروز بروم، بهتر است تا فردا بروم.»

نظری جویباری در شرایطی این صحبت ها را بر زبان آورد که چندی قبل به صورت کتبی هم استعفای خود را تقدیم هیئت مدیره باشگاه کرده بود اما با این کناره گیری موافقت نشد.

حالا با توجه به صحبت‌های جدید مدیرعامل استقلال ، اعضای هیئت مدیره این باشگاه قصد دارند در خصوص وضعیت نظری تصمیم بگیرند.

هیئت مدیره باشگاه استقلال طی 24 ساعت آینده تشکیل جلسه خواهد داد تا درباره مسائل مدیریتی این باشگاه تصمیم‌گیری کند. باید دید اینبار با استعفای نظری جویباری موافقت خواهد شد یا او همچنان به کارش در استقلال ادامه خواهد داد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
13اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار