به گزارش "ورزش سه"، تداوم حضور مهدی تارتار در راس کادر فنی تیم گل گهر موجب شد که حسین اینانلو قرارداد خود را به مدت یک فصل دیگر با این تیم تمدید کند. البته این تمدید به رضایت کادر فنی تیم گل گهر و هم چنین باشگاه از رضایت این مربی دروازه بان ها هم ارتباط دارد.
فصل گذشته محمد رضا اخباری فصل خوب و رویایی را در گل گهر پشت سر گذشت و بعد از علیرضا بیرانوند رکوردار کلین شیت در لیگ برتر شد. از سویی تیم گل گهر هم عنوان بهترین خط دفاعی را به خود اختصاص داد. با وجود جدایی محمد رضا اخباری از تیم گل گهر و ملحق شدن به تیم سپاهان این تیم دغدغه ای بابت خط دروازه ندارد، چرا که یک دروازه بان برزیلی به نام مارکوس میراندا به ترکیب اضافه کرده است. از سویی فرزین گروسیان هم فصل گذشته در بازی هایی که به میدان رفت نمایش خوبی در چارچوب دروازه داشت و خیال گل گهر را بابت دروازه بان جایگزین راحت کرده بود.
محمد علی شکیبا دیگر دروازه بان حاضر در اردوی تیم گل گهر است که به اردوی تیم ملی امید هم دعوت شده است و مهدی امینی هم زیر نظر حسین اینانلو امیدوار به پشت سر گذاشتن یک فصل خوب است.
با حضور حسین اینانلو در کادر فنی مهدی تارتار همواره خیال این مربی از بابت چارچوب دروازه راحت بوده است، چرا که درسال های اخیر دروازهبانها زیر نظر این مربی عملکرد خوبی داشتهاند و به نظر می رسد این فصل نوبت دروازه بان برزیلی یا فرزین گروسیان است که در کلین شیت ها نام خود را مطرح کنند.