کد: 214450422 مرداد 1404 ساعت 17:55

با عبور از ۱۹۳ روز ناکامی

هنوز هم آن گلزن قدیمی زنده است! (عکس)

تومیسلاو اشتراکالی ۱۹۳ روز بعد از آخرین گل، دروازه استقلال را گشود.
هنوز هم آن گلزن قدیمی زنده است! (عکس)

به گزارش “ورزش سه”، دو ضربه سر و یک پاس طلایی، از اینجا به بعد را به تومیسلاو اشتراکالی بسپارید تا با گا‌م‌های بلند و سریع، تند و تیز جنبید و از ارمین سهرابیان عبور کرد و وارد محوطه جریمه شد تا در موقعیت تک به تک با آنتونیو ادان، ضربه نهایی را بر پیکر استقلال وارد کند.

او مانند یک شکارچی با تشنگی و مهارت و ظرافت بیشتر نسبت به دو شکاربان، خود را به طعمه رساند و آن را برداشت و به لحظه کلیدی نبرد تبدیل کرد.  این جایی بود که سرنوشت یک مسابقه تغییر کرد، لحظه‌ای که تومیسلاو اشتراکالی با استفاده از غفلت و ناتوانی ارمین سهرابیان، گل دوم تیمش را زد.

2216238

گل اشتراکالی، پایان ۱۹۳ روز دوری این مهاجم کروات از گلزنی بود. او آخرین بار در بهمن ماه دروازه هوادار را گشود و در حالی که گزینه اول آقای گلی بود، به شکلی ناگهانی و باورنکردنی از صحنه بیرون رفت و حتی جای خود در ترکیب اصلی را هم از دست داد و به هموطنش واگذار کرد.

اما او دوازدهمین گل خود را وارد دروازه استقلال کرد. این بار نشان داد نه تنها ضرب توپ خوبی دارد بلکه در فرار و تک به تک هم یک مهاجم گلزن است.

2216239

تومی البته کمتر پیش می‌آید که خوشحالی خاصی انجام دهد اما این بار قصه فرق داشت. او قرار بود در لیست مازاد تراکتور باشد که افزایش سهمیه خارجی، نجاتش داد و حالا او منجی تراکتور شد و یک جام به پرشورها هدیه داد.

برای اشتراکالی این لحظه ویژه و فراموش نشدنی خواهد بود. زدن گل قهرمانی آن هم در شرایطی که باشگاه سه بازیکن اصلی را از دست داده، فوق العاده است و او را دوباره به مرد صورت یخی محبوب سکوهای تبریز و البته مالک باشگاه تبدیل می‌کند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
33اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار