کد: 214513826 مرداد 1404 ساعت 14:24

ایران - روسیه در شهریورماه؛

تیم ملی جوانان پس از شش سال حریف پیدا کرد!

با اعلام علی صانعی، تیم ملی زیر ۱۷ سال فوتسال، پیش از المپیک آسیایی بحرین، در شهریور ماه در دیداری تدارکاتی به مصاف روسیه خواهد رفت.
تیم ملی جوانان پس از شش سال حریف پیدا کرد!

به گزارش ورزش سه، تیم ملی فوتسال جوانان ایران که برای حضور در المپیک آسیایی ۲۰۲۶ بحرین آماده می‌شود، با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته در شهریور ماه دو دیدار تدارکاتی را با تیم ملی روسیه خواهد شد. این اتفاق در حالی رخ می‌دهد که آخرین بار در سال ۲۰۱۹ تیم ملی زیر ۱۸ سال در تورنمنت تایلند شرکت کرده بود و پس از آن با توجه به تعطیلی جام ملت های جوانان آسیا، در هیچ مسابقه رسمی و دوستانه‌ای به میدان نرفته بود.

علی صانعی در گفت‌وگو با سایت رسمی فدراسیون فوتبال، درباره برگزاری دو اردوی اخیر برای تیم ملی فوتسال زیر 17 سال گفت: بازیکنانی را که در دور رفت مسابقات باشگاهی دیده بودیم به این اردوها دعوت کردیم. برخی از این بازیکنان را دیده بودیم و برخی نفرات نیز جدید بودند. امروز هم به اصفهان آمده‌ایم تا دور برگشت مسابقات را ببینیم. پس از این مسابقات، اردوی دیگری در تاریخ 12 تا 17 شهریور ماه برگزار می‌کنیم.

2217153

وی تصریح کرد: پس از این اردو، اواخر شهریور ماه برای برگزاری بازی تدارکاتی راهی روسیه می‌شویم. باید از مهدی تاج، رئیس فدراسیون فوتبال تشکر ویژه داشته باشم که در این شرایط که بازی تدارکاتی برای رده ما و حتی بزرگسالان سخت است، با این دیدار موافقت کردند. برای ما مهم بود که بازیکنان تجربه خروج از کشور داشته باشند و بازی بین‌المللی انجام دهند. ما بازی‌های آسیایی جوانان در کشور بحرین را در پیش داریم و باید بازیکنان را به لحاظ ذهنی و تجربی آماده کنیم. ژاپن و تایلند کشورهایی هستند که در این رده بسیار فعالیت می‌کنند و بازی‌های بین‌المللی انجام می‌دهند. رقیبانی نیز هستند که در گذشته از بازیکنان صغرسن استفاده می‌کنند، این تیم‌ها مطرح نیستند ولی باید مراقب باشیم.

2217154

سرمربی تیم ملی فوتسال زیر 17 سال ایران با اشاره به اهمیت بازی‌های آسیایی جوانان گفت: این مسابقات برای اولین بار است که در این رده سنی (زیر 17 سال) برگزار می‌شود که این تصمیم کار ما را سخت کرد. ابتدا 60 بازیکن را دعوت کردیم که پس از برگزاری اردو به 40 نفر رسید. قرار بود کارهای پاسپورت آنها را انجام دهیم که درگیر جنگ تحمیلی 12 روزه شدیم و کارها عقب افتاد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
5اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار