کد: 214981517 شهریور 1404 ساعت 20:0210.4K بازدید

روایت دردناک از زخم و بخیه روی صورت هالند!

مارتین اودگارد درباره جراحت عجیب ارلینگ هالند در اردوی تیم ملی نروژ صحبت کرد.
روایت دردناک از زخم و بخیه روی صورت هالند!

به گزارش "ورزش سه"، هالند در شبکه‌های اجتماعی از زخم‌هایش پرده برداشت و فاش کرد که به دلیل مصدومیت صورت در جریان حضور در اردوی ملی سه بخیه خورده است. این مهاجم منچسترسیتی همچنین توضیح داد که در برخوردی عجیب با در اتوبوس، با صورت به زمین خورده، غرق در خون شده و نیاز به رسیدگی پزشکی پیدا کرده است.

اودگارد، هم‌تیمی او در تیم ملی نروژ، در واکنش به این اتفاق عجیب گفت که هالند خوش‌شانس بوده که آسیب جدی‌تری ندیده است. همچنین استاله سولباکن، سرمربی نروژ، تایید کرد که این حادثه غیرمنتظره مانع حضور هالند در دیدار سه‌شنبه تیم ملی در رقابت‌های مقدماتی جام جهانی نخواهد شد.

اودگارد در یک نشست خبری گفت: «من خودم ندیدم اما شنیدم که یک در به صورتش برخورد کرده. خیلی خوشایند به نظر نمی‌رسید اما حالا به نظر می‌رسد حالش خوب است.»

2223901

وقتی از این ستاره آرسنال پرسیده شد که آیا این عجیب‌ترین حادثه‌ای است که دیده است، اضافه کرد: «جز بدترین‌ها است. هرگز چیزی شبیه این ندیده بودم. خوب شد که بدتر نشد. می‌توانست خیلی وحشتناک باشد اما به نظر می‌رسد همه‌ چیز خوب پیش رفته است.»

سولباکن نیز گفت: «من در سالن غذاخوری بودم و چیزی ندیدم. فقط باید خوشحال باشیم. می‌توانست خیلی بد تمام شود اما خوب پیش رفت. او چند بخیه خورد و خونریزی متوقف شد. فکر می‌کنم حتی پیش دندان‌پزشک هم رفت. هیچ نگرانی‌ای برای حضورش در مسابقه وجود ندارد.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
12اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار