کد: 215110823 شهریور 1404 ساعت 11:5513K بازدید

طعنه کونته به یونایتد: بابت هویلوند ممنونیم!

آنتونیو کونته اظهارات جالبی را پس از گلزنی راسموس هویلوند در اولین دیدارش با پیراهن ناپولی مطرح کرد.
طعنه کونته به یونایتد: بابت هویلوند ممنونیم!

به گزارش "ورزش سه"، هویلوند شروعی فوق‌العاده در ناپولی داشت. این مهاجم دانمارکی تنها ۱۴ دقیقه برای گلزنی در اولین بازی با پیراهن این تیم زمان نیاز داشت. کونته پس از پایان این مسابقه از این مهاجم سابق آتالانتا تمجید کرد و با لحنی طنزآمیز از منچستریونایتد بابت واگذاری این بازیکن تشکر کرد و گفت هویلوند مانند اسکات مک‌ تامینی، هافبک سابق شیاطین سرخ، برایشان خوش‌شانسی خواهد آورد.

کونته پس از پیروزی ۱-۳ مقابل فیورنتینا در گفتگو با خبرنگاران در این باره اظهار داشت: «هویلوند تنها ۲۲ سال سن دارد. ما او را از منچستریونایتد گرفتیم، همان‌طور که با مک‌ تامینی هم این کار را کردیم و برایمان خوش‌شانسی آورد. ما از کیفیت‌های او آگاه بودیم، او پتانسیل زیادی دارد و می‌تواند پیشرفت کند. مشخص است که پسر بااستعدادی است و آینده روشنی دارد.

2225969

ما هویلوند را به جای روملو لوکاکو جذب کردیم که مدتی طولانی از میادین دور خواهد بود. ناپولی امروز بازی را کنترل کرد اما ما به بازیکنی نیاز داشتیم که بتواند توپ را نگه دارد، چیزی که برای تمام تیم‌هایی که می‌خواهند بر بازی‌ها مسلط شوند ضروری است و ما هم به خوبی از آن آگاه هستیم.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
15اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار