کد: 215178326 شهریور 1404 ساعت 07:3017.8K بازدید

تیرک دروازه بهترین دوست بیرانوند در دوبی

سنگربان تراکتور در شب سختی که داشت، اجازه نداد این تیم بازنده زمین را ترک کند.
تیرک دروازه بهترین دوست بیرانوند در دوبی

به گزارش "ورزش سه"، تیم تراکتور در حالی از بازی در ورزشگاه آل راشد دوبی توانست امتیاز بگیرد که در پی اخراج دقیقه 51 دروژدک، یک نیمه را ده نفره بازی کرد و همین کافی بود تا فشار شباب الاهلی بیشتر از قبل شود. هر چند این فشار جواب داد و آنها با غافلگیری بازیکنان تراکتور به گل مساوی رسیدند اما قبل و بعد از آن حملات متعدد دیگری هم داشتند.

علیرضا بیرانوند که بعد از حکم محرومیت جنجالی‌اش، برای اولین بار در فصل جدید به میدان رفته بود، هر چند موفق به کلن شیت نشد اما اجازه هم نداد تراکتور به عنوان تیم بازنده زمین را ترک کند.

از حق نگذریم که در این بین از بازی خوب شجاع خلیل زاده و چند حرکت نجات بخشی که انجام داد هم نباید بگذریم منتها فقط شجاع نبود که روی نتیجه تساوی تاثیرگذار بود. در جریان مسابقه، سه بار پیش آمد که شوت‌های تیم اماراتی صرفا با برخورد به تیرک دروازه تراکتور، راه به جایی نبرد.

اولین بار در دقیقه 39 بود که شوت محکم گیلرمه از پشت محوطه جریمه به تیرک دروازه بیرانوند برخورد کرد. یکبار دیگر وقتی بازی با تساوی دنبال می‌شد، شوت استثنایی یوری سزار در دقیقه 75 به تیرک دروازه بیرانوند برخورد کرد. ده دقیقه بعد نیز روی سانتر از جناح راست و دفع ناقص مدافعان تراکتور، شوت پای راست گیلرمه بعد از آنکه به تیرک افقی دروازه تراکتور خورد به بیرون رفت تا در اولین بازگشت بیرو، بخت هم با او یار باشد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
32اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار