کد: 215345902 مهر 1404 ساعت 03:4515.5K بازدید

اشرف حکیمی به تمسخر هواداران مارسی پاسخ داد

پاری سن ژرمن همزمان با برگزاری مراسم توپ طلا، مقابل المپیک مارسی در لیگ فرانسه شکست خورد.
اشرف حکیمی به تمسخر هواداران مارسی پاسخ داد

به گزارش ورزش سه، در مراسم توپ طلای ۲۰۲۵، عثمان دمبله، ستاره پاری سن ژرمن، عنوان بهترین بازیکن جهان را از آن خود کرد. لوئیس انریکه سرمربی اسپانیایی این تیم نیز جایزه بهترین مربی جهان را دریافت کرد و این باشگاه جایزه بهترین تیم مردان سال را به دست آورد. اما ساعاتی بعد، شاگردان انریکه در جدال حساس لیگ فرانسه برابر رقیب سنتی خود المپیک مارسی با نتیجه یک بر صفر شکست خوردند.

پس از پایان این بازی، شادی هواداران تیم میزبان در ورزشگاه با واکنش تند اشرف حکیمی همراه شد؛ مدافع مراکشی PSG که از تمسخر تماشاگران ناراحت بود، در پایان مسابقه خطاب به آنان گفت: «دهانتان رو ببندید، شما در رده دوم خواهید بود». او پس از این جمله، توسط نیروهای امنیتی به داخل رختکن هدایت شود.

این نخستین باخت پاری سن ژرمن در فصل جاری لیگ یک بود که آن‌ها را با ۱۲ امتیاز و به دلیل تفاضل گل در رتبه دوم جدول پشت سر موناکو قرار داد. در سوی دیگر، مارسی سومین پیروزی خود را جشن گرفت و با ۹ امتیاز در رده ششم جدول ایستاد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
10اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار