به گزارش "ورزش سه"، تیم فوتبال سپاهان بالاخره توانست به یک پیروزی دست پیدا کند. شاگردان نویدکیا مقابل خیبر به پیروزی رسیدند تا خود را تا حدودی از زیر فشار انتقادات خارج کنند. امید نورافکن بعد از بازی گفت: «بعد از چند هفته که بردی نداشتیم توانستیم با سه امتیاز شیرین از این بازی خارج شویم. قبل از بازی آسیایی که با تیم هندی داریم، یک روحیه خوب به تیممان تزریق شد.»
او در ادامه گفت: «شرایط بازی هم طوری بود که یکی دو موقعیت دیگر داشتیم اما متاسفانه نتوانستیم گلهای دوم و سوم را بزنیم. البته مطمئن هستم که شرایط گلزنی تیم ما در بازیهای بعدی بهتر خواهد شد. مساله دیگر که باید بگویم این است که خدا را شکر میکنم که این بازی برنده شدیم و با کسب سه امتیاز، شرمنده هواداران خوب سپاهان نشدیم.»
بازیکن سپاهان همچنین گفت:
«این درست است که ما بازیهای قبلی را نتوانستیم ببریم. حتی این را هم باید بگویم که شرایط بازی کردن تیم ما بد نبوده. جلوی تراکتور و پرسپولیس بازیهای خوبی را انجام دادیم ولی توپهایمان گل نشد و بازی را واگذار کردیم.»
او در پایان تاکید کرد:
«هفتاد درصد شاکله تیم ما امسال جدید شده و نیاز به زمان داریم تا همدیگر را بشناسیم. مطمئن باشید اگر کمی صبوری کنیم به نتایج بهتری میرسیم. در کنار خوب بازی کردن باید نتیجه گرا هم باشیم چون اینجا سپاهان است و باشگاه بزرگی است. امیدوارم دو بازی بعدی در آسیا و دربی اصفهان بتوانیم نتیجه خوبی کسب کنیم.»