به گزارش ورزش سه، برخورد عارف قزل و فرزاد طیبیپور در دقایق پایانی نیمه اول بازی ملوان و خیبر باعث مصدومیت شدید دروازهبان ملوان شد اما او تا پایان نیمه نخست با درد شدید به بازی ادامه داد تا در بین نیمه کادرپزشکی این تیم شرایطش را بررسی کند.
طیبیپور تا سوت پایان نیمه نخست بارها روی زمین افتاد و کادرپزشکی ملوان بالای سر او حاضر شد اما مازیار زارع تعویض احتمالی او را به تعویق انداخت و دروازهبان ملوان به سختی کارش را ادامه داد.
بعد از سوت پایان نیمه نخست زارع به سرعت خودش را به داور وسط زمین رساند و اعتراض داشت که مهاجم تیم خیبر عارف قزل باید بعد با کارت قرمز جریمه میشد اما وحید کاظمی چنین اعتقادی نداشت.
میزان آسیبدیدگی به قدری شدید بود که سینه او دچار زخمی عمیق شده بود اما با این شرایط همچنان در زمین باقی ماند و در نیمه دوم هم برای تیمش بازی خواهد کرد.