کد: 215590812 مهر 1404 ساعت 17:327K بازدید

بازگشت نورافکن و علیاری به ترکیب اصلی:

سپاهان با دو تغییر مهم مقابل ذوب آهن

محرم نویدکیا تیمش را با دو تغییر مهم مقابل ذوب آهن به میدان فرستاد.
سپاهان با دو تغییر مهم مقابل ذوب آهن

به گزارش ورزش سه، سپاهان و ذوب آهن در هفته ششم لیگ برتر از ساعت 18:30 مقابل هم قرار خواهند گرفت و محرم نویدکیا با چند تغییر نسبت به بازی قبل تیمش را به زمین فرستاده است.

سپاهان در این مسابقه امید نورافکن را به جای وحدت حنانوف در پست هافبک دفاعی به کار گرفته و مجید علیاری برای اولین بار در لیگ بیست و پنجم از ابتدا در ترکیب اصلی قرار گرفت و انزو کریولی فرانسوی به دلیل مصدومیت از ترکیب خارج شد.

خط دفاع سپاهان بعد از مدت‌ها به ثبات کامل رسیده و بازیکنانی که مقابل خیبر اولین کلین‌شیت فصل را انجام دادند دوباره کنار هم قرار گرفتند، محمدرضا اخباری هم در ادامه فرصت‌هایی که برای حضور در ترکیب اصلی داشته این مسابقه هم درون دروازه قرار گرفته است.

مهم‌ترین تغییر تیم سپاهان مثلث خط میانی آنهاست که تشکیل شده از سه بازیکن خلاق و در عین‌حال جنگنده است که شکل بازی این تیم را به نسبت مسابقات گذشته تغییر خواهد داد و می‌تواند نقطه قوت این تیم باشد.

محرم نویدکیا در این مسابقه حساب ویژه‌ای روی مجید علیاری باز کرده و امیدوار است که انگیزه این بازیکن برای گرفتن پیراهن فیکس طلایی‌پوشان و درخشش مقابل تیم سابقش به گلزنی او ختم شود.

2233944

ترکیب سپاهان در دربی اصفهان به شرح زیر خواهد بود:

محمدرضا اخباری، محمدامین حزباوی، محمد دانشگر، آریا یوسفی، احسان‌حاج‌صفی، عارف حاجی عیدی، امید نورافکن، ریکاردو آلوز، آریا شفیع‌دوست، محمدمهدی لطفی و مجید علیاری

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
16اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

سپاهان با دو تغییر مهم مقابل ذوب آهن | ورزش سه