کد: 216690616 مهر 1404 ساعت 20:5215K بازدید

ژاپنی‌ها از لکه ننگ بزرگ فوتبال‌شان می‌گویند

رسوایی اخلاقی در ژاپن: مدیر فدراسیون اخراج شد!

مدیر فنی فدراسیون فوتبال ژاپن به دلیل همراه داشتن تصاویر غیراخلاقی اخراج شد.
رسوایی اخلاقی در ژاپن: مدیر فدراسیون اخراج شد!

به گزارش ورزش سه، ماساناگا کاگه‌یاما، مدیر فنی فدراسیون فوتبال ژاپن، پس از آن‌که در دادگاه فرانسه به جرم تماشای تصاویر مستهجن کودکان در پروازی به مقصد پاریس مجرم شناخته شد، از سمت خود کنار گذاشته شد. این تصمیم از سوی فدراسیون ژاپن (JFA) در بیانیه‌ای رسمی اعلام شد.

در این بیانیه آمده است: "فدراسیون فوتبال ژاپن عمیقاً از این وضعیت متأسف است و بابت نگرانی و ناراحتی‌ای که این ماجرا ایجاد کرده، صمیمانه عذرخواهی می‌کند."

رئیس فدراسیون ژاپن هم گفت: "این اتفاق در دنیای فوتبال کاملاً غیرقابل‌قبول است. با وجود تمام تلاش‌هایی که تاکنون انجام شده، باید از این موقعیت برای بازنگری کامل در ساختارهای نظارتی و تقویت اصول اخلاقی در فوتبال ژاپن استفاده کنیم. با اراده‌ای تازه، متعهد می‌شویم که اصلاحات جدی و پایدار انجام دهیم و ارزش‌ها و مأموریت اصلی فدراسیون را دوباره مورد تأکید قرار دهیم تا همه اقدامات‌مان در مسیر درست هدایت شود."

کاگه‌یاما ۵۸ ساله در دوم اکتبر هنگام فرود در فرودگاه شارل‌دوگل پاریس بازداشت شد. او روز بعد در دادگاه بوبینی در حومه پاریس به جرم وارد کردن، نگهداری و ضبط تصاویر مستهجن کودکان زیر ۱۵ سال محاکمه شد. دادگاه او را به ۱۸ ماه حبس تعلیقی و پرداخت ۵ هزار یورو جریمه نقدی محکوم کرد.

بر اساس حکم دادگاه، او به مدت ده سال از هرگونه فعالیت مرتبط با افراد زیر سن قانونی منع شده و در همین بازه زمانی حق ورود به خاک فرانسه را نیز ندارد. نام او در فهرست قضایی مجرمان جنسی این کشور ثبت شده است.

در فدراسیون ژاپن، کاگه‌یاما مسئول برنامه‌های توسعه تیم‌های ملی، آموزش مربیان و آموزش بازیکنان جوان بود. او پیش‌تر بازیکن حرفه‌ای در جی‌لیگ و سرمربی چند باشگاه ژاپنی بوده و سابقه هدایت تیم‌های ملی جوانان ژاپن از جمله تیم ملی زیر ۲۰ سال را نیز داشت.

ماجرای او در ژاپن موجی از شوک و حیرت را به همراه داشته است. رسانه‌های این کشور از آن به‌عنوان "لکه‌ای بزرگ بر اعتبار فوتبال ژاپن" یاد کردند و کارشناسان خواستار اصلاح فوری سیستم نظارتی فدراسیون شدند. فدراسیون نیز وعده داده است با اجرای قوانین سخت‌گیرانه‌تر، مانع تکرار چنین رفتارهایی در آینده شود.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
7اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

رسوایی اخلاقی در ژاپن: مدیر فدراسیون اخراج شد! | ورزش سه