کد: 216949028 مهر 1404 ساعت 15:5612.3K بازدید

با کین تمدید نکنید، سنش بالاست

کارشناس مطرح آلمانی هم حرف غلط می‌زند!

دتمار هامان معتقد است که تصمیم بایرن مونیخ برای تمدید قرارداد هری کین اشتباه است.
کارشناس مطرح آلمانی هم حرف غلط می‌زند!

به گزارش "ورزش سه"، با وجود آمار گلزنی شگفت‌انگیز کین در ترکیب بایرن مونیخ در فصل جدید، هامان معتقد است پیشنهاد تمدید قرارداد به این بازیکن ۳۲ ساله اشتباهی جدی خواهد بود و نگرانی‌هایی را درباره سن و تاثیر بلند مدت او در ترکیب مدافع عنوان قهرمانی بوندسلیگا مطرح کرده است.

هامان به‌ شدت با برنامه احتمالی این باشگاه برای تمدید قرارداد این ستاره انگلیسی مخالفت کرد، قراردادی که تا ژوئن ۲۰۲۷ اعتبار دارد. او در ارزیابی‌اش از شرایط، به‌ صراحت منطق مذاکره مجدد با بازیکنی که هنوز بیش از یک‌ سال‌ و نیم از قراردادش باقی مانده است را زیر سوال برد.

او در گفتگو با شبکه اسکای اسپورت در این باره اظهار داشت: «این دیوانگی محض خواهد بود. وقتی قرارداد کین با بایرن مونیخ تمام شود، ۳۴ ساله است. نمی‌توان قراردادی را که هنوز ۲۰ ماه از آن باقی مانده است تمدید کرد. این کار دیوانگی است.»

2250028

این هافبک سابق لیورپول همچنین نسبت به توانایی کین در درخشش مداوم مقابل بهترین حریفان بایرن ابراز تردید کرد و گفت: «در مسابقات قهرمانی اروپا، انگلیس زمانی بازی‌هایش را برد که کین تعویض شد. این که او بتواند مقابل تیم‌های بزرگی مانند پاری‌ سن‌ ژرمن یا آرسنال گل بزند، هنوز مشخص نیست.»

شروع خارق‌العاده این بازیکن در بایرن مونیخ تنها بر پایه گلزنی نیست. نقش همه‌ جانبه و تلاش بی‌وقفه‌اش، به‌ خصوص در کارهای دفاعی از سوی بسیاری تحسین شده است. با این حال، هامان این مسئله را نکته‌ای منفی دانست و هشدار داد که چنین فداکاری‌هایی ممکن است از نقش اصلی این مهاجم کم کند: «نباید این موضوع تبدیل به عادت شود که کین ۲۰ متر مانده به دروازه خودی تکل بزند. اولین چیزی که ممکن است آسیب ببیند، قدرت گلزنی او است.»

دتمار هامان با سابقه درخشان بازی، از کارشناسانی است که حرف عجیب بسیار می‌زند و صحبتهایش در بسیاری از موارد بحث برانگیز شده است.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
5اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار