کد: 216982029 مهر 1404 ساعت 21:199.7K بازدید

برگزاری تمرین ستاره‌های آبی‌پوش با روحیه بالا

آخرین بلیت آسیایی استقلال: فردا زندگی آغاز می‌شود

تیم فوتبال استقلال فردا در شرایطی به مصاف الوحدات اردن خواهد رفت که با توجه به دو شکست قبلی، چاره‌ای جز برد مقابل رقیب اردنی باقی نمانده است تا همچنان امیدوار به صعود باشد.
آخرین بلیت آسیایی استقلال: فردا زندگی آغاز می‌شود

به گزارش "ورزش سه"، تمرین امروز تیم استقلال از ساعت ۱۶ در زمین شماره چهار آزادی برگزار شد؛ جایی که کمتر پیش آمده طی چند سال اخیر استقلالی ها در آن تمرین کنند.

ابتدا بازیکنان استقلال مطابق معمول تمام تمرینات، همراه با هم، شروع به دویدن کردند و به محض اینکه به سمت خبرنگاران و عکاسان آمدند، رامین رضاییان به نوعي به نمایندگی همه اعضای تیم  به آن‌ها خوش‌آمد گفت.

*هرچند وضعیت زمین شماره‌ ۴ ازادی ایده‌آل نبود، اما برای انجام یک تمرین سبک پیش از بازی قابل قبول به نظر می‌رسید و بازیکنان و مربیان می‌توانستند برنامه‌های خود را به خوبی دنبال کنند.

* در تمرین امروز، همه بازیکنان تیم به جز اندونگ حاضر بودند و برنامه‌های تاکتیکی، بدنسازی و مرور نکات فنی را با جدیت انجام دادند.

* یکی از نکات بارز تمرین امروز، تمرینات اختصاصی روزبه چشمی کاپیتان استقلال بود. چشمی با انجام تمرینات پر فشار هوازی، توجه خبرنگاران و عکاس های حاضر در تمرین را بیش از هر سوژه‌ای به خود جلب کرده بود، اما هنوز مشخص نیست که آیا او فردا در بین یازده بازیکن ابندایی جایی خواهد داشت یا خیر؟

*یکی دیگر از بازیکنانی که چدا از سایر بازیکنان در حال نرو دویی دور زمین بود ضرغام سعداوی بود. این مدافع جوان که یکی از مدافعان مورد اعتماد  مجتبی جباری بود، در تمام مدت حضور اصحاب رسانه، در حال نرم دوی دور زمین بود.

*از دیگر نکات قابل توجه تمرین، شوخی‌ها و تعاملات مکرر بازیکنان استقلال با یکدیگر بود. روحیه و انرژی مثبت بازیکنان در کنار زمین کاملاً مشهود بود و صدای خنده و شوخی‌های آن‌ها حتی از راه دور نیز به گوش می‌رسید.

2250501

*نکته دیگری که باید به آن اشاره شود، مصدومیت موسی جنپو بود. به نظر می‌رسید شدت مصدومیت زیاد نیست، او در این لحظه ترجیح داد به کنار زمین برود و تحت مراقبت‌های کادر پزشکی تیم قرار بگیرد تا از هرگونه تشدید آسیب احتمالی جلوگیری شود.

*در بخش دروازه‌بانی تیم نیز، ّبر اساس شواهد و برداشت خبرنگاران، احتمال می‌رود که فردا نیز حبیب فرعباسی به عنوان دروازه‌بان دوم در ترکیب اصلی استقلال قرار گیرد.

*بیژن طاهری سرپرست استقلال‌ نیز در کنار زمین ایستاده بود و تمرینات را زیر نظر داشت. او در یک صحنه‌ هم با روزبه چشمی خوش وبش صميمانه ای کرد که حاکی از فضای خوبی بود که پس از شکست مس در اردوی تیم  یوجود امده است‌.

*در پایان پانزده دقیقه اوقات تعیین‌شده یرای رسانه‌ها، بیژن طاهری از حضور همه تشکر و آن‌ها را تا درب خروجی  بدرقه کرد.

*ساپینتو، سرمربی استقلال، نیز در تمام این دقایق در تمرین حضور داشت و با مترجم خود در حال صحبت بود. از فاصله‌ای که خبرنگاران بودند، مشخص نبود محتوای دقیق گفت‌وگوها چه بوده است، اما مشخص بود که تمرکز او هم روی کار بازیکنان و هم عملکرد دروازه‌بانان است.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
23اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار