کد: 216983229 مهر 1404 ساعت 21:5615.3K بازدید

عدالت برقرار شد: المپیاکوس به بارسا گل زد!

در سلسله‌ای اتفاقات عجیب و غریب، المپیاکوس موفق شد برابر بارسلونا به گل اول برسد.
عدالت برقرار شد: المپیاکوس به بارسا گل زد!

به گزارش "ورزش سه"، در چارچوب هفته سوم مسابقات لیگ قهرمانان اروپا، بارسلونا در ورزشگاه مونتجوئیک میزبان المپیاکوس است تا پس از شکست در بازی گذشته برابر پاری‌سن‌‌ژرمن، به مسیر پیروزی بازگردد.

بارسا در نیمه اول موفق شد با دبل فرمین لوپز ۲-۰ برابر تیم یونانی به برتری برسد و با اعتماد‌به‌نفس به استقبال نیمه دوم رفت. با این حال این شاگردان مندلیبار بودند که نیمه دوم را بهتر آغاز کردند و موفق به گلزنی شدند.

در دقیقه ۵۳ سانتر عالی پودنسه به ال‌کعبی رسید و او با ضربه سر دروازه بلوگرانا را باز کرد اما این گل پس از مشورت داور با وی‌ای‌آر به دلیل آفساید مردود اعلام شد، تصمیمی که اعتراض یونانی‌ها را در پی داشت اما ماجرا چیز دیگری بود و خیلی زود یک سورپرایز از راه رسید.

داور پس از بازبینی صحنه متوجه شد که اریک گارسیا در صحنه‌ای از بازی با دست توپ را لمس کرده و همین کافی بود که داور اعلام پنالتی‌‌‌ کند و فرصت بزرگی به ال‌کعبی بدهد. این بازیکن هم پشت توپ ایستاد و موفق شد با مغلوب کردن وویچک شزنی اختلاف را به یک گل کاهش دهد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
18اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار