کد: 217011101 آبان 1404 ساعت 09:4311.9K بازدید

کاظمیان با پرسپولیس مقابل حریف محبوب

وینگر چپ‌پای پرسپولیس به دنبال ثبت نخستین گل با پیراهن این تیم است.
کاظمیان با پرسپولیس مقابل حریف محبوب

به گزارش "ورزش سه"، محمدامین کاظمیان با وجود فصل فوق‌العاده در آلومینیوم اراک که توانست 9 گل به ثمر رساند، سه پاس گل بدهد و چهار پنالتی بگیرد، پس از پیوستن به پرسپولیس روزهای سختی را پشت سر گذاشته و شرایط نابسامان این تیم روی عملکرد او هم تاثیرگذار بوده و فرصت درخشش را برای این بازیکن ایجاد نکرده است.

با این وجود، امین کاظمیان انگیزه زیادی دارد تا دوباره اوج بگیرد و در لباس پرسپولیس هم درخشش قبلی خود در آلومینیوم و مس کرمان را تکرار کند که دیدار آینده با ذوب‌آهن بهترین فرصت برای خودنمایی او است.

2251047

کاظمیان در تابستان 1402 از مس کرمان به ذوب‌آهن پیوست، اما رفتار بدی که نسبت به او شد، کاری کرد تا خیلی زود مسیر جدایی در پیش بگیرد و راهی آلومینیوم شود و طی دو فصل متوالی همواره عملکرد درخشانی برابر این تیم اصفهانی داشته باشد و اکنون امیدوار به تکرار آن در پرسپولیس است.

این بازیکن در دو مسابقه رفت و برگشت فصل گذشته مقابل ذوب‌آهن موفق به گلزنی برای آلومینیوم اراک شد و در دیدار رفت سال قبل در فولادشهر توانست یک پاس گل هم در جریان برتری چهار بر صفر شاگردان حسینی بدهد که اکنون به دنبال ثبت نخستین گل فصلش برای پرسپولیس برابر این حریف محبوب است.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
19اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار