
به گزارش "ورزش سه"، پرسپولیس در شرایطی مقابل تراکتور قرار گرفت و اولین بازی هفته نهم را آغاز کرد که در لیست این تیم نسبت به بازی های قبلی تغییراتی ایجاد شده است. سرخپوشان که با هدایت کریم باقری به مصاف تراکتور رفتند، روی نیمکت خود بازیکنان سرشناسی را داشتند.
با اعلام ترکیب اصلی پرسپولیس مقابل تراکتور مشخص شد نفراتی مثل اوستون اورونوف، محمد خدابندهلو، حسین ابرقویی، سهیل صحرایی و یعقوب براجعه که در فیفادی قبلی نفرات ملیپوش بودند و در اردوی تیم ملی بزرگسالان و تیم امید حضور داشتند، امروز جایی در ترکیب ندارند.
حضور تعداد پرشماری از بازیکنان ملیپوش در کنار تیوی بیفوما که بعد از حواشی گذشته به لیست پرسپولیس گذشته، اتفاق جالب حول سرخپوشان پایتخت در مصاف با تراکتور بود. موضوعی که با تصمیم کریم باقری رخ داد و شاید در آینده با سوار شدن اوسمار ویرا بر کار پرسپولیسیها اتفاقات جدیدی در این باره بیفتد.