کد: 217201709 آبان 1404 ساعت 18:4161.8K بازدید

کنایه هواداران استقلال به مدیرعامل سابق پرسپولیس

هواداران استقلال پس از پیروزی پرگل تیمشان مقابل آلومینیوم اراک، با سر دادن شعار «درویش حیا کن» کری جالبی برای هواداران پرسپولیس خواندند.
کنایه هواداران استقلال به مدیرعامل سابق پرسپولیس

به گزارش"ورزش سه"، تیم فوتبال استقلال در ادامه روند فوق‌العاده خود در لیگ برتر، عصر امروز موفق شد با نتیجه ۳ بر ۱ آلومینیوم اراک را در ورزشگاه شهدای قدس شکست دهد تا چهارمین پیروزی پیاپی خود را جشن بگیرد. شاگردان ساپینتو در این دیدار نمایشی تماشایی داشتند و در شرایطی که هوادارانشان ورزشگاه را پر کرده بودند.

پس از به ثمر رسیدن گل سوم استقلال توسط علیرضا کوشکی روی پاس دیدنی منیر الحدادی، سکوهای آبی غرق در شور و هیجان شد. در همین لحظات، بخشی از هواداران استقلال شعار معروف «درویش حیا کن» را سر دادند؛ شعاری که در ماه‌های اخیر، هواداران پرسپولیس علیه رضا درویش، مدیرعامل سابق این باشگاه سر می‌دادند. درویش پس از نتایج ضعیف پرسپولیس و فشار هواداران، چند هفته پیش از سمت خود استعفا داده بود.

این بار اما، شعار یادشده از سوی استقلالی‌ها در فضای کاملاً متفاوتی تکرار شد؛ به عنوان کری‌ای برای رقیب سنتی و کنایه‌ای طنازانه به اتفاقات اخیر در باشگاه پرسپولیس. هواداران استقلال با شادی و شور خاصی این شعار را فریاد می‌زدند تا نشان دهند از وضعیت درخشان تیم خود و لغزش رقیب دیرینه لذت می‌برند.

استقلال با این برد ارزشمند، چهارمین پیروزی متوالی خود را کسب کرد و حالا با روحیه‌ای بالا و انگیزه‌ای دوچندان برای ادامه مسیر لیگ برتر و قهرمانان آسیا آماده می‌شود. شاگردان ساپینتو این روزها نه تنها در جدول وضعیت مطلوبی دارند، بلکه میان هواداران خود نیز شور و اعتماد ویژه‌ای ایجاد کرده‌اند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
87اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار