کد: 217264213 آبان 1404 ساعت 04:0016.2K بازدید

فلوریان ویرتز با سرعت در مسیر افول

سیاه‌ مثل روزگارِ ویرتز: ستاره آلمانی لایی هم خورد!

فلوریان ویرتز قرار بود ستاره بزرگ لیورپول باشد اما افت شدید او ادامه دارد.
سیاه‌ مثل روزگارِ ویرتز: ستاره آلمانی لایی هم خورد!

به گزارش ورزش سه، لیورپول با پیروزی ۲-۰ مقابل استون‌ویلا در آنفیلد، به روند شکست‌های پیاپی خود در لیگ برتر پایان داد، اما حضور فلوریان ویرتز در میدان بار دیگر به دقایق پایانی محدود شد. آیا به حاشیه رفتن ویرتز به این معنی است که آرنه اشلوت اعتقاد خود را به این ستاره آلمانی از دست داده است؟

شامگاه شنبه و پس از چهار باخت متوالی در لیگ، هواداران لیورپول بالاخره نفس راحتی کشیدند. با این حال، ویرتز که همچنان در انتظار زدن اولین گل یا دادن اولین پاس گل خود در لیگ برتر است، بار دیگر نقش کم‌رنگی در ترکیب تیم داشت.

ستاره آلمانی تا دقیقه ۷۷ روی نیمکت نشست و پس از ورود به زمین نتوانست تأثیر قابل‌توجهی بگذارد. ویرتز حتی در چند صحنه به شکل عجیبی ناموفق بود؛ ابتدا پاس ساده‌ای را بدون اینکه تحت فشار باشد به بیرون فرستاد و دقایقی بعد در محوطه جریمه توسط بوباکار کامارای از استون ویلا لایی خورد و تحقیر شد.

2255203

آرنه اشلوت، سرمربی لیورپول، پس از شش شکست در هفت بازی اخیر در تمام رقابت‌ها، تصمیم گرفت در خط میانی به ترکیب آشنای فصل قهرمانی ۲۵-۲۰۲۴ بازگردد. در این بازی، در کنار گراونبرخ و الکسیس مک آلیستر، دومینیک سوبوسلای در نقش بازی‌ساز به میدان رفت و جای ویرتز را گرفت.

روزنامه لیورپول اکو این تصمیم را موفقیت‌آمیز توصیف کرد و نوشت: «تفاوت بلافاصله محسوس بود، هماهنگی بین سه‌نفر کاملاً دیده می‌شد و مک آلیستر پس از عبور از مشکلات بدنی و افت آمادگی‌اش در ماه‌های اخیر، عملکردی به‌مراتب بهتر از خود نشان داد.»

به گزارش این روزنامه، اشلوت تصمیمی صریح گرفته است: «بازگشت به گذشته برای بهبود وضعیت فعلی لیورپول. او هر جا ممکن بود، دوباره از سیستم امتحان‌شده فصل قهرمانی لیگ برتر استفاده کرد تا افت تیمش را جبران کند.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
11اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار