
به گزارش «ورزش سه»، دیدار تیمهای الوحدات اردن و استقلال ایران با یک اتفاق تلخ برای تیم میزبان همراه بود. در جریان نیمه نخست این مسابقه عبدالله الفخوری دروازهبانالوحدات در برخوردی شدید با مدافع خود از ناحیه صورت دچار آسیب دیدگی سنگینی شد و نتوانست به بازی ادامه دهد.
در یکی از حملات استقلال، پاس عمقی به درون محوطه جریمه الوحدات ارسال شد که در ادامه عمر حسنین مدافع اردنی هنگام تلاش برای دفع توپ، به اشتباه با زانوی خود به صورت الفخوری ضربه زد. شدت برخورد به حدی بود که گلر الوحدات بلافاصله روی زمین افتاد و برای لحظاتی بیحرکت ماند تا نگرانی شدیدی میان بازیکنان هر دو تیم ایجاد شود و بازیکنان استقلال هم بالای سر دروازهبان حریف حاضر شوند.
کادر پزشکی الوحدات بلافاصله وارد زمین شد و چند دقیقه به مداوای دروازهبان خود پرداخت اما ورم شدید در ناحیه صورت و وضعیت جسمانی نامناسب او باعث شد ادامه بازی برای الفخوری ممکن نباشد. پس از بررسیهای اولیه تصمیم به تعویض او گرفته شد و احمد محمد ارباش جایگزینش شد. این اتفاق حدود هفت دقیقه وقفه در جریان بازی ایجاد کرد.



الفخوری هنگام خروج از زمین با چهرهای ورم کرده و در حالی که به کمک پزشکان تیمش زمین را ترک میکرد. دقایقی بعد از حضور الفخوری روی نیمکت تصاویر تلوزیونی نشان داد که او در حال ترک زمین و حضور در رختکن است.