کد: 217333315 آبان 1404 ساعت 17:098K بازدید

حمایت پر و پا قرص استونز از فیل فودن

سردرد شیرین توخل: او عاشق فیل است!

جان استونز پس از درخشش فیل فودن برابر دورتموند گفت هم‌تیمی‌اش با این نمایش «سردردی شیرین» برای توماس توخل ایجاد کرده و شایسته بازگشت به تیم ملی است.
سردرد شیرین توخل: او عاشق فیل است!

به گزارش ورزش سه، جان استونز معتقد است فیل فودن با درخشش اخیرش «سردردی شیرین» برای توماس توخل ایجاد کرده و او می‌داند که سرمربی تیم ملی انگلیس «عاشق» هم‌تیمی‌اش در منچسترسیتی است.

توخل در اردوهای سپتامبر و اکتبر نام فودن را در فهرست خود قرار نداد و ماه گذشته هم با کنار گذاشتن جود بلینگام تصمیم گرفت ترکیب برنده دیدار ۵–۰ برابر صربستان را حفظ کند. قرار است توخل فردا جمعه فهرست جدید انگلیس برای دیدارهای مقدماتی جام جهانی مقابل صربستان و آلبانی را اعلام کند، در حالی که فودن با دو گل در پیروزی ۴–۱ سیتی برابر دورتموند بهترین پاسخ ممکن را به او داده است.

استونز گفت فودن مشتاق بازگشت است: «می‌دانم خودش هم می‌خواهد برگردد. او همیشه بخش بزرگی از این تیم بوده. مطمئنم سرمربی هم او را دوست دارد. حضور در تیم ملی افتخار بزرگی است و همه ما باید برای پوشیدن آن پیراهن بجنگیم. تردیدی نیست که فیل با این نمایش‌ها، انتخاب را برای توخل سخت کرده است.»

2256456

فودن که تاکنون ۴۵ بازی ملی انجام داده، پس از فصل دشوار گذشته دوباره به اوج برگشته است. او که در فصل ۲۴-۲۰۲۳ با ۲۷ گل عنوان بهترین بازیکن سال از دید انجمن بازیکنان حرفه‌ای (PFA) را کسب کرد، هرچند پیش از بازی با دورتموند هفت دیدار بدون گل را پشت سر گذاشته بود، اما نمایش‌هایش همواره تحسین‌برانگیز بوده است.

استونز در پایان گفت: «واقعاً برایش خوشحالم. من از طرفداران پروپاقرص فیل هستم؛ از نحوه بازی‌اش، از طبیعی بودن همه‌چیز در وجودش. خوشحالم که دوباره به روند گلزنی برگشته و از فوتبالش لذت می‌برد. وقتی لبخند روی چهره‌اش باشد، بهترین نسخه فودن را می‌بینید. او حالا در کار بدون توپ هم بسیار تلاش می‌کند و این نشانه بلوغ و پیشرفت در بازی‌اش است.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
3اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار