
به گزارش "ورزش سه"، تیم فوتبال نسف قارشی که یکی از حریفان تراکتور ایران در دور گروهی لیگ نخبگان آسیا است، از ساعت 16:45 امروز (به وقت تهران) در دیداری خارج از خانه مقابل تیم رده چهاردهمی مشعل مبارک رفت تا یکی از دیدارهای هفته بیست و هشتم سوپر لیگ ازبکستان را برگزار کند.
نسف قارشی که در دو هفته گذشته سوپر لیگ ازبکستان با دو تساوی پیاپی صدر جدول را از دست داده بود، با توجه به توقف نفتچی فرغانه در بازی دیروز، این فرصت را داشت با پیروزی در مسابقه امروز برابر مشعل مبارک دوباره به جایگاه اول برگردد که این اتفاق نیفتاد.
حریف آسیایی تراکتور که در چهار مسابقه رسمی اخیرش دو شکست در لیگ نخبگان آسیا مقابل تیمهای اماراتی الوحده و شباب الاهلی و دو تساوی هم در سوپر لیگ ازبکستان برابر آلمالیق و نوبهار نمنگان داشت، امروز هم نتوانست به برتری دست پیدا کند.
نسف قارشی در دیدار خانگی امروز در ورزشگاه مرکزی شکست عجیبی با نتیجه دو بر یک برابر تیم پایین جدولی مشعل مبارک داشت تا 58 امتیازی و در رتبه دوم جدول سوپر لیگ ازبکستان بماند و فرصت صعود به صدر جدول را در فاصله دو بازی مانده به پایان فصل از دست بدهد.
گفتنی است، نسف قارشی ازبکستان که چهار باخت از چهار بازی در لیگ نخبگان آسیا داشته، روز دوشنبه 3 آذر در هفته پنجم این رقابتها میزبان تراکتور ایران خواهد بود.