کد: 217495623 آبان 1404 ساعت 06:3010.2K بازدید

در انتظار تصمیم سرنوشت‌ساز سازمان لیگ

با صعود ایران، تراکتور - پرسپولیس لغو ‌می‌شود؟

سازمان لیگ هنوز پاسخ نهایی در مورد درخواست لغو بازی تراکتور - پرسپولیس را نداده است.
با صعود ایران، تراکتور - پرسپولیس لغو ‌می‌شود؟

به گزارش “ورزش سه”، شب گذشته تیم ملی ایران موفق شد با پیروزی در ضربات پنالتی کیپ ورد را شکست داده و به دیدار نهایی تورنمنت العین صعود کند. بازی فینال بین ایران و برنده بازی تیمهای ازبکستان - مصر در روز ۲۷ آبان ماه برگزار خواهد شد. این در حالی است که بازی رده بندی یک روز زودتر به انجام خواهد رسید.

صعود ایران ممکن است برنامه مسابقات داخلی را دستخوش تغییر کند. جام حذفی روز ۳۰ آبان با دیدار پرسپولیس و تراکتور برای تیمهای لیگ برتر آغاز خواهد شد و  حالا ممکن است صعود ایران، این برنامه را دستخوش تغییر کند.

باتوجه به اینکه پرسپولیس و تراکتور ۱۲ بازیکن ملی دارند، عملا شرایط برای آنها مساوی است اما به هر حال فاصله اندک تا این مسابقه سبب شده تا اسکوچیچ خواستار تعویق مسابقه شود. چرا که تیم او باید سوم آذر نیز به مصاف نسف قارشی برود.  

سازمان لیگ هنوز پاسخ تراکتور را نداده اما ممکن است صعود ایران و فاصله ۷۲ ساعته دیدار نهایی تا بازی پرسپولیس - تراکتور منجر به لغو این مسابقه شود چرا که عملا بازیکنان ملی فرصتی برای تمرین نخواهند داشت.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
9اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار