کد: 217512824 آبان 1404 ساعت 04:00472 بازدید

دو حسرت طلایی علیپور در جدال با کیپ‌ورد

برترین گلزن پرسپولیس در لیگ جاری، در حضور کوتاه‌مدت خود در ترکیب تیم ملی برابر کیپ‌ورد می‌توانست اتفاق شیرینی را تجربه کند که با بدشانسی به نتیجه نرسید.
دو حسرت طلایی علیپور در جدال با کیپ‌ورد

به گزارش "ورزش سه"، علی علیپور که با روندی درخشان در این فصل و به عنوان برترین گلزن سرخ‌ها در پی دستیابی به عنوان کفش طلای این فصل نیز می‌باشد، توانست در فیفادی آبان‌ نیز در اردوی تیم ملی حضور یافته و نظر امیر قلعه‌نویی را جلب کند.

علیپور که در جدال با کیپ‌ورد در تورنمنت العین، 80 دقیقه روی نیمکت حضور داشت، در نهایت در دقایق پایانی از سوی امیر قلعه‌نویی مجوز بازی یافت و دو موقعیت مناسب نیز در همین دقایق کوتاه شکل داد.

مهاجم گلزن پرسپولیس که نشان داده همچنان زوجی ایده‌آل در کنار مهدی طارمی محسوب می‌شود و به واسطه شناخت قدیمی‌اش از مهاجم باسابقه و باتجربه تیم ملی، همکاری جالبی با یکدیگر دارند، ابتدا با یک پاس از سوی این مهاجم جنوبی صاحب فرصت شد که از دست رفت. این پاس قدرتی که اگر شدت کمی داشت می‌توانست زمینه ساز گل تیم ملی ایران و علی علیپور شود، در ادامه نیز یک موقعیت روی ارسال برای مهدی هاشمی نژاد در فضایی ایده‌آل ساخت که این بازیکن نتوانست ضربه مناسبی به چارچوب زده و کار حریف را در همین وقت عادی یکسره کند.

علیپور اما در ضربات پنالتی این فرصت را به دست آورد تا تخصص خود را در حالتی ریلکس به نمایش بگذارد. او که تجربه گلزنی در دیدارهای پراسترس‌تری همچون لیگ قهرمانان و دربی را نیز در کارنامه دارد، به عنوان یکی از پنالتی‌زنان تیم ملی در این بازی در خلاف جهت حرکت دروازه‌بان کیپ ورد توپش را وارد دروازه کرد.

با این حال باید دید علیپور در دیدار فینال و مقابل ازبکستان چه شرایطی را دنبال خواهد کرد و در صورت دستیابی به فرصت از سوی کادرفنی تیم ملی و امیر قلعه‌نویی، قادر خواهد بود با گلزنی کارش را در فیفادی آبان به پایان برساند یا خیر.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار