کد: 217536225 آبان 1404 ساعت 00:555K بازدید

حواشی ال‌کلاسیکوی زنان

توهین بدنساز رئال به مربی بارسا: تو احمقی!

ال‌کلاسیکوی زنان بین بارسلونا و رئال مادرید هم مانند بازی مردان پر از تنش و درگیری بود و لحظاتی جنجالی داشت.
توهین بدنساز رئال به مربی بارسا: تو احمقی!

به گزارش "ورزش سه"، ال‌کلاسیکوی زنان بین بارسلونا و رئال مادرید پر از جنجال، پرانرژی، پرتنش و همراه با حاشیه‌های فراوان بود. داغ‌ترین لحظه بازی در کنار نیمکت‌ها رخ داد، زمانی که پائولا سبولادا لوپز، داور، جاییرو هوئرتا، مربی بدنساز سفیدپوشان مادرید، و ویکتور زامورا از تیم بارسلونا را اخراج کرد.

در گزارش داوری دلایل این دو کارت قرمز مستقیم در کنار نیمکت‌ها توضیح داده شده است: جاییرو هوئرتا گارسیا، مربی بدنساز رئال مادرید، در دقیقه ۸۲ اخراج شد. دلیل آن در گزارش آمده:«او به مربی تیم حریف توهین کرد و به او گفت «تو احمقی»

2259899

از سوی دیگر، ویکتور زامورا، مربی بدنساز تیم بارسلونا، نیز در دقیقه ۷۸ بازی اخراج شد. در گزارش داور آمده:«او به دلیل اعتراض مکرر به یکی از تصمیمات من و توجه نکردن به هشدارها اخراج شد.»

این دیدار در نهایت با برتری پرگل ۴-۰ آبی‌اناری‌ها مقابل رئال مادرید به پایان رسید تا فاصله دو تیم در رتبه‌های اول و دوم لیگ، به هفت امتیاز افزایش یابد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
7اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار