کد: 217627329 آبان 1404 ساعت 14:3510.7K بازدید

انتقاد سرمربی پادیاب از نبود ورزشگاه در تهران

تغییر ورزشگاه، حریف استقلال را سرگردان کرد!

سرمربی پادیاب خلخال نسبت به تغییر ناگهانی ورزشگاه بازی با استقلال و نبود استادیوم در تهران گلایه کرد.
تغییر ورزشگاه، حریف استقلال را سرگردان کرد!

به گزارش "ورزش سه"، بازی استقلال و پادیاب خلخال در جام حذفی قرار بود روز جمعه در ورزشگاه شهدای شهرقدس برگزار شود، اما ناگهان محل برگزاری آن تغییر کرد و به ورزشگاه تختی تهران انتقال یافت! این تغییر ورزشگاه ناگهانی علاوه بر اینکه با ناراحتی استقلالی‌ها همراه شده، صدای اعتراض حریف دسته دومی آنها را نیز در آورده است.

اعضای تیم پادیاب که چند روزی است در تهران اردو زده‌اند، شب گذشته قصد داشتند اردوی خود را به هتلی در نزدیکی ورزشگاه شهرقدس منتقل کنند و ظاهرا به دلیل تغییر محل برگزاری بازی در ساعت های پایانی چهارشنبه شب سرگردان شده‌اند.

مجید باقری‌نیا سرمربی پادیاب خلخال با اشاره به این موضوع گفت: «بازی در ورزشگاه تختی برای من نفعی ندارد. این اتفاق برای فوتبال ما خوب نیست. شب گذشته (چهارشنبه) داشتیم هتل تیم را عوض می‌کردیم و به جایی می‌رفتیم که به شهرقدس نزدیک باشد. ما تا ساعت 11 شب بلاتکلیف بودیم و نمی‌دانستیم کجا بازی می‌کنیم. این برای فوتبال ما بد است.»

سرمربی کشت و صنعت پادیاب ادامه داد: «در خیلی زمینه‌ها در دنیا ادعا داریم؛ در مواردی چون پیشرفت صنعت و تکنولوژی، اما برای برگزاری یک بازی فوتبال عاجز هستیم. این برای هیچ‌کس خوب نیست؛ هر کسی در هر مقامی. با این شرایط نمی‌توانیم خودمان را با سایر کشورها مقایسه کنیم یا بگوییم چرا تیم ملی اینگونه است. وقتی نمی‌توانیم موارد اولیه را تأمین کنیم، نمی‌توانیم ادعای بیهوده داشته باشیم. هر روز نباید بنشینیم تا ببینیم ورزشگاه آزادی چه زمانی آماده می‌شود. یعنی یک مملکت است و یک آزادی؟ امیدوارم ورزشگاه تختی مانع فوتبال بازی کردن ما و استقلال نباشد و بازیکنان استقلال آسیب نبینند، چون آنها نماینده ایران در مسابقات آسیایی هستند.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
16اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار