
به گزارش "ورزش سه"، مهران احمدی که جایگاه خود در خط هافبک استقلال را پیدا کرده و یکی از مهرههای مورد اعتماد ساپینتو به حساب میآید، در آستانه دربی با اتفاقی غیرمنتظره مواجه شد. او مثل همیشه یکی از یازده نفر ترکیب اصلی تیمش بود و بازی با فولاد را هم از ابتدا به میدان رفت اما یک مصدومیت باعث شد خیلی زود زمین را ترک کند.
زمان زیادی از آغاز بازی نگذشته بود که مهران مصدوم شد. او بعد از مداوای اولیه به بازی برگشت اما نتوانست به کار ادامه دهد و این بار با برانکارد به بیرون زمین منتقل شد. او از ناحیه عضله دچار گرفتگی شده بود و با تصمیم ساپینتو، جای خود را به اسماعیل قلی زاده داد.
حالا در روزهای نزدیک به دربی و در شرایطی که هواداران استقلال هنوز با شوک غیبت احتمالی منیر الحدادی کنار نیامدهاند، وضعیت هافبک پرتلاش تیم محبوبشان به نگرانی جدید آنها تبدیل شده است.
البته که مهران احمدی بعد از بستن کمپرس یخ بدون اینکه به نظر برسد مشکلش حاد است، بازی را از روی نیمکت دنبال کرد و با پیش افتادن استقلال و دیگر اتفاقاتی که به نفع این تیم رقم خورد، با روحیه بالا در کنار دیگر نیمکت نشینها کار را دنبال کرد.
عکاس: آرشام احمدی