
به گزارش "ورزش سه"، نه پاری سن ژرمن است. نه مارسی. نه لیل. نه رن. نه موناکو و نه لیون. صدرنشین جدید لیگ ۱، تیم لانس است. شاگردان پیر ساژ از شکست پاریسیها مقابل موناکو در روز شنبه نهایت استفاده را بردند و پس از پیروزی ۲ بر ۱ مقابل آنژه، به رتبه اول صعود کردند.
قهرمان این بازی یک نام آشنا بود. فلوریان تووین ۳۲ ساله، پس از بازی در مارسی، نیوکسل، اودینزه و حتی تیگرس مکزیک، همچنان در زمینهای فوتبال میدرخشد. او در بازی هفته چهاردهم، دو گلی را به ثمر رساند که سه امتیاز را برای لانس به ارمغان آورد. گل اول درست قبل از پایان نیمه اول، در دقیقه ۴۵، و گل دوم در ۲۰ دقیقه پایانی بازی (دقیقه ۷۴) به ثمر رسید.

اگرچه جیبرین هارونا در دقیقه ۷۶ برای آنژه اختلاف را کم کرد، اما پیروزی از چنگ لانس، صدرنشین جدید لیگ ۱ با یک امتیاز اختلاف نسبت به پاری سن ژرمن، فرار نکرد. لانس که یک بار در تاریخ خود در فصل ۱۹۹۷/۹۸ قهرمان شده، آیا میتواند در فصل ۲۰۲۵/۲۲۶ رؤیای قهرمانی را در سر بپروراند؟
در سایر دیدارهای این یکشنبه، پیروزی لیل نیز قابل توجه بود. آنها در زمین لوآور با نتیجه ۱ بر ۰ پیروز شدند. گل ایگامانه در دقیقه ۸۸ و در شرایطی به ثمر رسید که لیل پس از اخراج بوادی در دقیقه ۵۱، ده نفره بازی میکرد. با این پیروزی، لیل دوباره جایگاه چهارم را از آن خود کرد. همچنین لازم به ذکر است که نیس در زمین لوریان با نتیجه ۳ بر ۱ شکست خورد.