کد: 219975515 آذر 1404 ساعت 14:04211 بازدید

شام آخر ستارگان فرمول یک

گردهمایی 17 راننده به میزبانی همیلتون

راننده انگلیسی تیم فراری، طبق سنت چند سال اخیر، شام پایان فصل مسابقات فرمول یک را برای رانندگان برگزار کرد.
گردهمایی 17 راننده به میزبانی همیلتون

به گزارش "ورزش سه" و به نقل از تسنیم، هفده راننده فرمول یک پیش از آخرین مسابقه فصل 2025 در ابوظبی، در ضیافتی دوستانه شرکت کردند. این شام که طی چهار سال گذشته به ابتکار لوئیس همیلتون برگزار شده، امسال نیز در رستوران ژاپنی مشهور «گالریا آل‌مریه آیلند» برگزار شد.

همیلتون که سالی ناامیدکننده را با فراری پشت سر گذاشته، در شبکه‌های اجتماعی نوشت: ما تنها افرادی در جهان هستیم که چنین کاری می‌کنیم و خوش‌شانسیم. افتخار می‌کنم با این گروه رقابت می‌کنم؛ رقبایی که دوستان من هم هستند.

2287499

در عکس منتشر شده، غیبت نیکو هالکنبرگ، لنس استرول و فرناندو آلونسو مشخص است.

حاضران در تصویر از چپ به راست عبارتند از:

ردیف بالا: پیر گاسلی، استبان اوکون، لاندو نوریس، جورج راسل، اسکار پیاستری، گابریل بورتولتو، مکس فرستاپن، لوئیس همیلتون، یوکی سونودا، شارل لکلرک.
ردیف پایین: کیمی آنتونلی، کارلوس ساینز، الکس آلبون، لیام لاوسون، اساک حدجار، اولی بیِرمن، فرانکو کولاپینتو.

این تصویر چند نکته قابل‌توجه داشت؛ از جمله ایستادن همیلتون و فرستاپن که سال‌ها رقیب‌های مستقیم یکدیگر بوده‌اند در کنار هم. همچنین سه مدعی اصلی قهرمانی، نوریس، فرستاتپن و پیاستری، همگی در یک ردیف حضور داشتند.

نوریس که با عملکرد درخشان خود، مک‌لارن را به صدر سازندگان رسانده، با اختلاف 12 امتیاز نسبت به فرستاپن وارد آخرین گرندپری می‌شود. فرستاپن که در قطر هفتمین پیروزی فصل را کسب کرد، پیاستری را پشت سر گذاشته و اکنون در رقابت مستقیم با نوریس قرار دارد. پیاستری نیز تنها 16 امتیاز عقب‌تر از هم‌تیمی‌اش ایستاده است.

با این حال، برای یک شب، تمام رقبا فرصت داشتند تا نگرانی‌ها را کنار گذاشته و فصل نفس‌گیر 2025 را در فضایی دوستانه به پایان برسانند؛ پیش از آنکه، عصر فردا یک‌شنبه دوباره در پیست یاس مارینا برای تعیین قهرمان وارد نبرد شوند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
2اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار