کد: 219985915 آذر 1404 ساعت 19:565.4K بازدید

چقدر پاقدم امین اسماعیل‌نژاد خوب بود!

آکوش بلدیه‌اسپور در یک مسابقه جذاب و نزدیک، مقابل استانبول باشاک‌شهیر به دومین پیروزی متوالی خود در سوپرلیگ ترکیه رسید.
چقدر پاقدم امین اسماعیل‌نژاد خوب بود!

به گزارش "ورزش سه"، در چارچوب رقابت‌های هفته نهم سوپرلیگ والیبال ترکیه، تیم‌های استانبول باشاک‌شهیر و آکوش بلدیه‌اسپور در دیداری تماشایی و حساس به مصاف هم رفتند که در نهایت آکوش توانست با نتیجه ۳ بر ۲ پیروز این میدان باشد. در حالی که تصور می‌شد باشاک‌شهیر شانس بیشتری برای برد داشته باشد، اما یاران امین اسماعیل‌نژاد با نمایش بهتر در لحظات حساس مسابقه موفق شدند دومین برد پیاپی خود را در این فصل ثبت کنند و تا حدی از منطقه پایین جدول فاصله بگیرند.

آکوش در ست‌های اول، سوم و پنجم به ترتیب با نتایج ۳۰–۲۸، ۲۵–۱۶ و ۱۵–۱۳ پیروز شد و ست‌های دوم و چهارم را با نتایج ۲۵–۲۱ و ۲۵–۱۵ به حریف قدرتمند خود واگذار کرد. این مسابقه یکی از نزدیک‌ترین و مهیج‌ترین دیدارهای هفته بود و هر دو تیم تا امتیازات پایانی برای برد جنگیدند.

در ترکیب باشاک‌شهیر، علی فضلی مانند هفته‌های گذشته عملکرد درخشانی داشت و با کسب ۱۹ امتیاز از بهترین بازیکنان تیمش بود. با این حال، در سوی مقابل امین اسماعیل‌نژاد فرصت چندانی برای حضور در زمین پیدا نکرد و امتیازی به نام او ثبت نشد. پیروزی ارزشمند آکوش این تیم را از بحران ابتدای فصل دور کرد و امید هوادارانش را برای ادامه لیگ افزایش داد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
8اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار