کد: 220030717 آذر 1404 ساعت 19:144.1K بازدید

مهدی رحمتی در آبادان سکونشین می‌شود

خیبر خرم‌آباد در حالی فردا مقابل استقلال خوزستان قرار می‌گیرد که سید مهدی رحمتی اجازه حضور روی نیمکت تیمش را نخواهد داشت.
مهدی رحمتی در آبادان سکونشین می‌شود

به گزارش ورزش سه، اعضای تیم خیبر خرم‌آباد یک روز پیش از مسابقه هفته سیزدهم، وارد آبادان شد تا خود را برای دیدار حساس برابر استقلال خوزستان آماده کند. این سفر در شرایطی انجام شد که شاگردان رحمتی در دو هفته اخیر برابر حریفانشان به تساوی رسیده‌اند و تنها دو امتیاز کسب کرده‌اند؛ نتایجی که اهمیت مسابقه فردا را برای ادامه مسیر تیم دوچندان کرده است.

با این حال، خیبر باید در یکی از حساس‌ترین بازی‌های خود بدون سرمربی خود وارد زمین شود. مهدی رحمتی در دقایق پایانی دیدار هفته گذشته مقابل شمس‌آذر به دلیل اعتراض به تصمیم داور ابتدا کارت زرد گرفت و لحظاتی بعد با کارت قرمز مستقیم از کنار زمین اخراج شد؛ اتفاقی که موجب محرومیت او از همراهی تیم در این مسابقه شده است.

در غیاب سرمربی، هدایت خیبر بر عهده جلال امیدیان و حسین بادامکی خواهد بود؛ دو مربی‌ای که فصل گذشته به ترتیب در سپاهان و پرسپولیس حضور داشتند و حالا در کادرفنی خیبر فعالیت می‌کنند. با این حال، با وجود حضور این دو مربی باتجربه در کنار زمین، غیبت رحمتی به‌عنوان مسئول اصلی کادر فنی خیبر، از نکات مهم مسابقه خواهد بود.

خیبر خرم‌آباد در دوازده هفته گذشته چهار برد، چهار تساوی و چهار شکست کسب کرده و با ۱۶ امتیاز در رتبه هفتم جدول ایستاده است؛ جایگاهی که برای تیم جوان رحمتی قابل‌قبول ارزیابی می‌شود، اما او امیدوار است شاگردانش بتوانند جایگاه بهتری به دست بیاورند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
2اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار