کد: 220166223 آذر 1404 ساعت 20:1257.2K بازدید

او عادت دارد سمت نیمکت حریف برود؛

پیروانی: سروش، دیگر این کار را نکن!

افشین پیروانی درباره حواشی پایان بازی با آلومینیوم صحبت کرد.
پیروانی: سروش، دیگر این کار را نکن!

به گزارش "ورزش سه"، افشین پیروانی، سرپرست تیم پرسپولیس، پس از پایان مسابقه در واکنش به کیفیت زمین بازی، حواشی نیمکت‌ آلومینیوم با سروش رفیعی صحبت کرد. او همچنین با انتقاد نسبت به شرایط زمین مسابقه صحبت کرد.

او درباره کیفیت زمین بازی گفت: چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است! متاسفانه باید در زمین بازی کنیم که اصلا شرایط خوبی ندارد. درمورد زمین صحبت کنیم شاید بخواهند نسبت به من حرف‌هایی بزنند‌. واقعا شرایط خوب نیست بازیکنان دوتیم همه حق دارند. خدا را شاکریم که کسی مصدوم نشد چون واقعا زمین شرایط خوبی نداشت.

پیروانی درباره برخورد سروش رفیعی با نیمکت آلومینیوم گفت: من خواهشم از سروش این است که دیگر سمت هیچ نیمکتی نرود. این عادتی است که دارد و می‌رود تا خسته نباشید بگوید. اگر صحبتی یا لفظی در زمین بود من چیزی نمی‌دانم. وقتی بازیکن سمت یک نیمکت می‌آید بهتر است احترام بگذارند. برای دعوا که نرفته بود. من هم اگر بازیکنی برای خسته نباشید یا تبریک به سمت نیمکت ما می‌آید یا هر لفظ دیگری به کار ببرد، وظیفه ما که بزرگ‌ترین این است که دستی به سر بازیکن بکشیم ۹۰ تا ۱۰۰ دقیقه بازی کرده است. من فکر می‌کنم باید برخورد بهتری می‌شد. عادت سروش است و از او می‌خواهم دیگر هیچ بازی‌ای نرود که همچین اتفاقی نیفتد.

او درباره سروش ادامه داد: اگر برود و این اتفاق بیفتد من فکر می‌کنم نرفتنش بهتر باشد. من متوجهم که عادتش است و همیشه خسته نباشید می‌گوید. نه کری می‌خواند نه گاردی دارد. من فکر می‌کنم من به عنوان یک مدیر که سن و سال‌مان بیشتر است باید احترام جوان‌تر را نگهدارم.

پیروانی درباره صحبت‌های جواد خیابانی گفت: من از آقای خیابانی یک خواهشی دارم که یک مقدار آرام‌تر، یک مقدار بهتر، یک مقدار احترام بیشتر... آقای خیابانی وقتی میکروفون جلویش می‌آید هر چیزی که به ذهنش می‌آید را می‌گوید. بهتر است قشنگ‌تر حرف بزنید شما درآمدتان از همین راه است. مگر شما غیر از فوتبال چیزی را گزارش می‌کنید؟ من فکر می‌کنم می‌توانست حرفش را بهتر بگوید و اشتباه بیان کرد. خواهشم این است که رها کند. قشنگ نیست.

سرپرست پرسپولیس درباره بیانیه منتشر شده تراکتور گفت: اگر بیانیه هم بخواهد داده بشود باید یک مقدار آرامش داده بشود نه که نسبت به هم گارد بگیریم. من خواهشم این است که با این شرایط موجود بهتر است احترام بیشتری گذاشته شود و بیانیه‌ای هم که دادند ان‌شالله منظورشان به ما نبوده.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
47اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار