کد: 220175824 آذر 1404 ساعت 09:0145.4K بازدید

مرد تمام نشدنی: رئال چه نعمتی دارد!

امباپه پس از احساس درد در زانو در ابتدای بازی، دروازه آلاوس را با یک گل فوق‌العاده باز کرد؛ بیست و ششمین گلش در این فصل.
مرد تمام نشدنی: رئال چه نعمتی دارد!

به گزارش "ورزش سه"، دیشب تنها دو دقیقه کافی بود تا مشخص شود کیلیان امباپه ۱۰۰ درصد آماده نیست. پس از دو تماس اول بازیکن شماره ۱۰ رئال مادرید با توپ، او دستش را روی زانوی چپ خود گذاشت.

آقای گل رئال مادرید (۲۵ گل) و لالیگا (۱۶ گل) که سه‌شنبه گذشته مقابل منچسترسیتی غایب بود، با این ابهام به ویتوریا (محل بازی) رسید که آیا آماده بازی خواهد بود یا خیر. او در دیداری که ژابی آلونسو به بهترین بازیکنش نیاز داشت، حضور پیدا کرد؛ هم به دلیل فاصله هفت امتیازی با بارسلونا در ابتدای بازی و هم به دلیل وضعیت حساس او در نیمکت مربیگری تیم مادریدی.

2290596

اما هیچ‌کس برای گرم کردن بلند نشد. مفصل او کم‌کم گرم شد و آلاوس شروع کرد به احساس اینکه تهدید امباپه رو به افزایش است. ابتدا یک پاس طلایی به رودریگو رسید، که بازیکن برزیلی آن را به بیرون فرستاد. و در دقیقه ۲۵، همان نسخه همیشگی از ستاره فرانسوی ظاهر شد: حمله برق‌آسا در فضای باز، جا گذاشتن مدافعان، جستجوی منطقه شوت‌زنی و فرستادن توپ به گوشه بالای دروازه.

مدت‌هاست که مشخص شده این تیم رئال مادرید، تیم امباپه است. اگرچه او منکر وجود وابستگی به گل‌هایش می‌شود، اما واقعیت غیرقابل انکار است: از ۴۶ گل کلی تیم، ۵۶.۵ درصد آن با امضای او به ثمر رسیده است. اما فراتر از این آمار تکان‌دهنده، شواهد روشن است: رئال مادرید تمام امیدهایش را در امباپه خلاصه کرده است.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
45اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار