
به گزارش "ورزش سه"، در حالی که تیم فوتبال تراکتور در نیمه اول نمایش خوب و حملات سریع و موقعیتهای پرشمار را ارائه داد اما به نظر دراگان اسکوچیچ نسبت به نمایش تیمش گلایه داشته و در شروع نیمه دوم نارضایتی خود را با انجام سه تعویض در بخش تهاجمی نشان داد.
مهدی ترابی و مهدی هاشمنژاد دو وینگر تیم تبریزی به همراه صادق محرمی از زمین خارج شدند تا رجی لوژکیا، تومیسلاو اشتراکالی و دانیال اسماعیلیفر وارد زمین شوند و جای آنها را بگیرند. البته نیمکت نشینی دانیال تا حدی هم عجیب به نظر میرسید اما به هر حال او در شروع نیمه دوم وارد زمین شد.
همچنین با خروج ترابی و دانیال، حالا تیم تراکتور از سیستم 4-4-2 خطی به سیستم 4-3-3 تغییر یافته و در خط حمله دو مهاجم نوک کروات به همراه امیرحسین حسین زاده حضور دارند. در خط میانی هم اودیل خامروبکف به همراه تیبور و لوژکیا وظیفه پشیبانی از آنها را برعهده گرفتهاند.